سلام خانوما ۴ اردیبهشت تولد شوهرم بود مامانم میخواست مادر شوهرم و جاریامو و خواهرشوهرمو دعوت کنه ک زنگ زد بهشون دعوتشو رد کردن بعد دیگاونا نیومدن مامانم عمه هامو دعوت کرد با عموهام منم کیک خریدمبا بادکنک و کادو یهو اومدم تو جمع گفتم تولدت مبارک بنده خدا کلی سوپرایز شد فیلمو استوری کردم بعد خواهرشوهرم تا دید نوش تولد گرفتی من فک کردم عید فطر میگیری واس چی گرفتی من ب مامانم گفته بودم بعدا میگیره و دوتا استیکر😒😒اینو فرستاد منم گفتم خب ابجی ما دعوت کردیم نیومدین
حالا دیشب مادر شوهرمزنگ زد ب شوهرم گف حال ابجیت بده سریع بدون خانومت بیا اونم رفت بعد ی ساعت اومد گفتم چیشد گف هیچی فقط فشارشو بردیم بگیریم در صورتی ک خونشون فشار سنج و همه اینارو بحاطر بیماریشون دارن شوهرم از شب ک اومده هی میگه با فامیلات تولد گرفتی فردا ی کیک بخر ببریم خونه مامانم برام اونجام تولد بگیر منم دلم نمیخاد برم چون خواهر شوهرم تا حالا با من اینجوری رفتار نکرده بود خیلی ناراحت شدم از طرفی پدرشوهرم تو جمع خیلی ب منو خانوادم بی احترامی میکنه و بعدمما دعوت کردیمخودشون نیومدن ب نظرتون چی بگم ب شوهرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.