2777
2789
عنوان

جن اومد تو خوابم

274 بازدید | 29 پست

چند شب پیش که شب قدر بود حموم بودم داشتم به اینکه روزه و نماز ندارم فکر می کردم به گناهام، به اینکه چرا اینجوری شدم و دیگه اعتقاداتم کمرنگ شده و هیچیو قبول ندارم... چشامو بسته بودم داشتم شامپو میزدم توو دلم گفتم اگه این چیزا راسته چشامو باز کردم یه جن ظاهر بشه بگه خاک توو سرت راسته.... بعد از ترس ریدم به خودم و گفتم گوه خوردم و سریع چشمامو باز کردم

شب که خوابیدم دیدم تو حموم دو تا جن ... یکی همقد آدم و یکی کوتوله دست همو گرفتن.. کوچیکه خیلی اخمو بود و نگاهم کرد ... یهو با ترس از خواب بیدار شدم

تا الان دیگه پامو حموم نزاشتم 

خیلی گناهکارم بچه ها😔 این میتونه یه نشونه باشه یا ضمیر ناخودآگاه م بوده؟

توبه کن عزیزم بنظرمن که ضمیر ناخودآگاه بوده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

نشونه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب تزسیدی بخاطر اونههه    منم تنها بخابم توی خونه  خوف برمیداره خابای جنی میبینم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ولی خوب حتما توبه کن نمازاتووو سروقت بخون  چیزی نیس ک  حدود ۲۰ دقیقه وقت میبره خاهر  نزدیک خداا شووو سروقت بخوون عالیههه   روزه اتم بخووون

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خب توبه کن جن و اینارم ول کن به خدا بگو ببخشید و دیگه اون کارای بدو انجام نده کارای خوب انجام بده بعدش میبینی خدا چجوری برات نشونه میفرسته که ینی بخشیدمت اینجاهم نگو فقط به خود خدا

تیکر زدم که بهش برسم🥺💕دعا کنین زود مامان شم💕دعا کردین لایک کنین منم دعاتون کنم🌸

جن وجود داره ،ولی این چیزا به خاطر تلقینه، چرا حس گناه؟من الان اعتقادات سابق رو اصلا ندارم،فقط اعتقادم اینه یک خالق داریم،حس گناه میاد سراغت چون از بچگی یه چیزائی رو دم گوشت دیکته کردن حالا که به خلاف این چیزا رسیدی حس بد اومده سراغت رد میشه این دوره،خدا، زندگی و جهان فوق العاده چیزایه زیبا و مثبتی دارن خودتو درگیر چیزایه بدی که گفته شده از طرف یه عده برایه ایجاد احساس گناه در افراد نکن