2777
2789
عنوان

خانومای شیرازی به کمکتون نیاز دارم

1625 بازدید | 23 پست

سلام دکتر سونوگرافی خوب واسه انجام سونو آنومالی بارداری کیو پیشنهاد میدید یه سری میگن دکتر ادیب خوبه بازم همینجا تو سایت دیدم بعضی ها گفتن تشخیصش خوب نیست موندم چیکار کنم

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  

فقط دکتر حسینی حمیرا وفایی شهره روزمه اگه میخوای جای خوب مطمئن بری هزینه اشون هم بالا هس بعد یکماه قبل باید نوبت بگیری 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادیب خوبه دیگه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بیمارستان مادر و کودک خوب بودن

نوبت دهی تلفنی هم دارن؟

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  
فقط دکتر حسینی حمیرا وفایی شهره روزمه اگه میخوای جای خوب مطمئن بری هزینه اشون هم بالا هس بعد یکماه ق ...

من الان ۱۶هفته ام دکترم گفته ۱۸هفته برو واسه سونو

ادیب خوبه دیگه 

خودتون پیش ادیب رفتین؟نوبت دهی تلفنی هست یا حضوری چون از شهرستان میخوام بیام شیراز حضوری نمیتونم نوبت بگیرم

خودتون پیش ادیب رفتین؟نوبت دهی تلفنی هست یا حضوری چون از شهرستان میخوام بیام شیراز حضوری نمیتونم نوب ...

زن عموم میرفت اطلاعی ندارم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بیمارستان مادر و کودک خوب بودن

ببخشید شما خودتون مادر و کودک انجام دادین سونو آنومالی؟

زن عموم میرفت اطلاعی ندارم 

ممنون عزیزم

من الان ۱۶هفته ام دکترم گفته ۱۸هفته برو واسه سونو

باید الآن زنگ بزنی واسه اون موقع نوبت بگیری سیدرضا حسینی ملاصدرا هس اگه میخوای ببین نوبت داره واسه دو هفته دیگه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ادیب من آنومالی رفتم ۵دقیقه هم نشد خیلی زود اصلا دقت نداره بنظرم 

باید الآن زنگ بزنی واسه اون موقع نوبت بگیری سیدرضا حسینی ملاصدرا هس اگه میخوای ببین نوبت داره واسه د ...

ببخشید شما قبلاً پیش دکتر حسینی رفتید واسه سونو آنومالی؟