2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد😞 بیاید تا بگم چرا

246 بازدید | 21 پست

خیلی خیلی کم حرف و کم رو و درون گرا هستم😞

از خودم بدم میاد امروز اجرای تئاتر داشتم فقط من بد بازی کردم  منفی‌گرفتم نمیتونم داد بزنم وقتی حرف میزنم  صدام میلرزه بقیه صدام و از زور میشنون اصلا هم اعتماد به نفس ندارم 

دیگه از خودم بدم میاد☹

چیکار کنم انقدر کم رو نباشم ؟

بخدا دیگه خسته شدم 

شما چطوری انقدر اعتماد به نفس دارید 

اگر راه حلی دارید لطفا بگید

از من نپرس که من خودمم درونگرام 😅😂

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو اینه تمرین کن صبح ک بیدار میشی یه ارایش ملیح کن بهترین لباست رو بپوش موزیک گوش کن بخودت برس بگو من خوشگلترین و بهترین دختر زمینم.براخودت بوس بفرست .لباسای بامزه بپوش موهات  رو یه بار کج بریز یه بار بباف ب پوستت برس لاک بزن همین کارا ب یه ملکه بااعتماد بنفس تبدیلت میکنه

بهترین کار اینه که نقاط قوت و ضعف خودت را بشناسی و درک کنی قرار نیست همه بازیگر تئاتر باشن

به هر دلیلی اگر نمی توانی یا علاقه نداری یا استعدادشو نداری قبولش کن و دیگه ادامه نده و برو سراغ کاری که برات مناسبه

به زووور ادای پررو هارو دربیار برا خودت شرط بزار ک باید انجامش بدی بار اول دوم سخته بعدش کم کم برات جا میوفته و میبینی اونقدرام سخت نیست

هروقت نتونستی اینجوری باشی لااقل اداشو دربیار

درون گرا ها ترجیح میدن که تنها باشن.اما اگه بخوان خودشون میتونن خیلی خوب تو اجتماع باشن و کارشونو انجام بدن درونگرا بودن رو با خجالتی بودن و کمبود اعتماد به نفس اشتباه نگیر.

حالا غصه نخور اما همین هم خیلی خوبه سعی کن خودت رو بهتر کنی 

من یک مهاجرم،از رویایی به رویای دیگر✨