2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسته عکس که میگیری برعکس میشه من دادم خواهرم ازم عکس گرفت

اگه راسته تبریک میگم گلم به احتمال زیاد پسره چون من خودمم تو چشم راستم بود دوتا زن حامله دیگه نگا کردم تو چشم چپشون بود و هردو دختر بودن عزیزم 

انشالله هرچی ک به صلاحته و خیره

یک زنم که در هر شرایط آرامش خودمو حفظ میکنم🤞بعضی وقتا بدون اینکه بدونم چرا تا حد مرگ دلم میگیره😔
از کجا متوجه میشی؟ 😍😃😃 انصافا راسته ؟  من الان دارم از ذوق خفه میشم

آره گلم ضربان قلب تا 133 معمولا پسر هستش اگه بالاتر باشه دختره حتی اگه 134 باشه .

برای شما هم 135 هستش که صد در صد دخمل نازه 

پزشکا معمولا میدونن ولی نمیگن 

آره گلم ضربان قلب تا 133 معمولا پسر هستش اگه بالاتر باشه دختره حتی اگه 134 باشه . برای شما هم 135 ه ...

عزیزم من پسر دارم تو هفته ۱۵ ظربانش ۱۴۶بود 

یک زنم که در هر شرایط آرامش خودمو حفظ میکنم🤞بعضی وقتا بدون اینکه بدونم چرا تا حد مرگ دلم میگیره😔
اگه راسته تبریک میگم گلم به احتمال زیاد پسره چون من خودمم تو چشم راستم بود دوتا زن حامله دیگه نگا کر ...

قربونت مهربونم منم سمت راستم بود انشالله که هرچی هرکس میخواد خدا بهش بده دل همرو شاد کنه 😍🌹