2777
2789
عنوان

برای جهیزیه چی نخریم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 45 پست

ظرف هم زیاد نخر دوتا سرویس کافیه من زیاد خریدم اصراف بی استفادس 

یه دست آرکوپال۶نفره دم دستی 

یه دست چینی۱۲نفره گلدار 

یه دست چینی ۱۲نفره سفید ساده لب طلا 

یه دست۲۴نفره آرکوپال 

من اینارو خریدم ولی ب نظرم آرکوپال۲۴نفره و یدونه چینی کفایت میکنه

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چرخ خیاطی نخره خشتک شلوار شوهرش پاره بشه به کی قراره بگه بیا اینو بدوز😂😂

با دست بدوزه اخه چرخ خیاطی براچشه

بجاش پولشو میزاره رو ی وسیله بهترتر

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من چرخ خیاطیم نباشه زندگیم لنگ میمونه درحالی که خیاطی حرفه ای هم نمیکنم

منم ندارم. هیچ وسیله ضروری ای نیست‌ با اینکه خیاطی هم بلدم، هر وقت لازم شد میدم خونه مامانم مبدوزم. خواهرمم همینطور ۱۷ ساله ازدواج کرده چرخ نداره اصلاچیز واجبی نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

با دست فک کن خشتک شلوار بدوزی😑کاملا مشخص میشه و خیلی یه جوری دیده میشه به نظرم.

😂😂😂😂  وای اره راست مبگی 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

همه چي نيازه

بستگي به سبك خودت داره..

اگر تخت تمام چوب كلاسيك و اتاق شيك داري

روي پاتختي ترنده كه آباژور ميزارن

كلاهك رو ست ميكنن با روتختي و پرده اتاق

اما اگر اسپرتع نه قشنگ نميشه اصلا.

من خودم ميز اتو عادي داشتم

بعد كمد دار خريدم خيلي راضيم

💕

من ۸ساله حتی دست ب چرخ خیاطیمم نزدم.دادم مامانم

سرخ کن و بخارپز هم بی استفادس

ماکرویوو هم اصلن ب برق نزدم،از فر اجاق گاز استفاده میکنم

اتوپرس هم همینطور بی استفادس،اتو بخار استفاده میکنم

بخارشور هم نیاز میشه،واس سرامیکا دیوار توالت و حمام

جاروشارژی استفاده دارم،بچه کوچیک دارم

میشه لیست جهازتو بزاری منم تازه میخام شروع کنم

من از پیج اینستاگرام تجربه های نوعروس لیست رو در اوردم و الانم تقریبا همه چیز خریدم فقط مونده چندتا خورده ریز کم و تو آباژور و میز اتو مونده بودم که سوال کردم 

اول برقیاتو بخر بعد چینی و ارکوپال و وسایل پذیرایی بعد مبلمان و چوبیها و بعدم برو سراغ خورده ریزتهات 

خورده ریز خریدن سرسام اوره 

چرخ خوبه. پایین شلوار را کوتاه میکنی می دوزی

مانتو تنگ و کوتاه میکنی و می دوزی 

پرده می دوزی. خیلی راحته  . گاهی وقت ها لازمه خودت پرده بدوزی. جلوی در خونه. پرده آشپزخونه. اتاق خواب و پذیرایی.  والله  تنوعه. 

روبالشی می دوزی. اینم راحته. 

دمکنی و دستگیره و می دوزی. 

یک تیکه پارچه میگیری کش میزنی دامن می دوزی. راحته. 

برای شوهرت پیژامه می دوزی. راحته. 

چادر گلدار  میدوزی

مقنعه می دوزی

گوشه پیراهن شوهرت پاره می‌شه. میخوای بدوزی. 

بچه ات میره مدرسه. لازمه کاردستی چرخ بشه. 

کارهای دم دستی. 

منم ندارم. هیچ وسیله ضروری ای نیست‌ با اینکه خیاطی هم بلدم، هر وقت لازم شد میدم خونه مامانم مبدوزم. ...

خب دیگه بلخره تو میبری خونه مامانت با چرخ خیاطی میدوری .شاید یکی راه خونشون دوره شهر دیگس یا مادرش خودش چرخ خیاطی نداره اون موقع واجبه