2777
2789
عنوان

برای جهیزیه چی نخریم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 45 پست
ظرف هم زیاد نخر دوتا سرویس کافیه من زیاد خریدم اصراف بی استفادس  یه دست آرکوپال۶نفره دم دستی&n ...

من ارکوپال ۳۶ نفره 

و به ارکوپال سفید لب طلایی ۱۲ نفره و چینی هم ۱۲ نفره خریدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میز اتو کمد دار یه جایی رو اشغال میکنه اگه جا داری بخر وگرنه ساده خیلی بهتره 

چرخ خیاطی هم از این ساده ها بگیر چون بقول دوستان خشتک رو با دست نمیشه دوخت، ممکن هم هس نزدیک مادرت نباشی بخوای ببری اونجا 

کلا نگاه به سبک زندگی خودت بکن مطلقا نگاه به اینکه فلانی چی میگه و چی برده نکن 

یکی چای با سماور دوس داره یکی با چایساز 

باید تماما نگاه به سبک و سیاق زندگی خودتون بکنین

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

من هنوز بعد ۱۲ سال پلوپز،   توستر، همزن برقی، گوشت کوب بر قی ،  چرخ خیاطی، غذاساز  هنوز یک بار هم استفاده نکردم   وبعد ازدواج هم چند تا وسیله  دیگه مثل اب پرتقال گیری قهوه ساز   و ... خودمون گرفتیم که اونا هم کاربرد چندانی نداشت  ولی اعتقادم به این بود که باید باشه😐الان پشیمونم

ارههه سماور نخر به نظر من .منم نخریدم به جاش کتری قوری گرفتم خیلیم بهتر و کاربردی تره

اگر پدرش بخواد بگیره. بزار بگیره. 

من سماور برقی داشتم استفاده نمیکردم. 

چند بار گازمون قطع شد.  چای درست کردم

خیلی به دردم خورد. و همین طور پلو پز برقی.  برنج و ماکارونی میزاشتم. حتی نیمرو و املت 

گاز قطع بشه وسایل برقی خوبه. 

برق هم قطع بشه. وسایل گازی خوبه. 

خب دیگه بلخره تو میبری خونه مامانت با چرخ خیاطی میدوری .شاید یکی راه خونشون دوره شهر دیگس یا مادرش خ ...

اونم در حدی که بخوام خودم لباس بدوزم. در حد طرز و این چیزا میدم خیاطی بیرون.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من هنوز بعد ۱۲ سال پلوپز،   توستر، همزن برقی، گوشت کوب بر قی ،  چرخ خیاطی، غذاساز  هن ...

من خیلی استفاده کردم. 

چون همیشه دوازده ماه سال خونه خودمون بودیم. 

پلوپزم را اینقدر استفاده کردم که یکی دیگه کوچکتر هم گرفتم. 

همزن که خراب شد. از بس استفاده شد. 

چرخ خیاطی عصای دستمه. خیاط نیستم و مدرک ندارم. ولی یکسره دارم باهاش میدوزم. 

ماکروفر خیلی زیاد. چرخ گوشت هم همینطور. 

زود پز خیلی. پلو پز و همینطور. 

آسیاب که خیلی. همشون را کهنه کردم

من از اون عروس هایی بودم که همیشه خونه خودم بودم و خیلی کم خانه پدر و مادر میرفتیم. خیلی کم. 

مهمان هم زیاد می‌اومد. 

ولی یک جاری دارم. همیشه خانه پدر و مادرشه. و وسایل هاش نو نو مونده. 

لیستت و نداری به منم بدی 😬❤

راستش لیست رو ندارم از همین پیجی که گفتم لیست رو تهیه کردم روی برگه نوشتم و هربار چیزایی که گرفتمو خط زدم و بعد که میدیدم لیست خط خطی شده دوباره چیزایی که نگرفته بودمو تو برگه ی جدید مینوشتم