2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا باشوهرم😑

326 بازدید | 13 پست

شوهرم خونه همسایمون بود 

حالا همسایمون دختر داره دخترشون قهر اومده خونشون یه دختر ۱۳ ساله هم داره 

شوهرم با بچم رفته بود حالا موقع برگشت بچم دمپاییشو اشتباه پوشیده بود به باباش گفت بابا دمپاییم خوشگله درهمین لحظه شوهرم گفت خوشگله ودختره از پیش شوهرم رد شد تعریف شوهرم اینجوری بود ها

حالا اومده برام تعریف کرده میگه یوقت دختره فک نکنه تیکه بهش انداختم 

درحالی که من یزره حرفشو باور نکردم😑😐 به نظرم شوهرم دروغ میگه از عمد گفته

الانم وقتی دید باهاش سر سنگینم و باهاش حرف نمیزنم کلی فحشم داد و گفت تقصیر منه اومدم بهت گفتم یه دعوای اساسی راه انداخت منم عذاب وجدان گرفتم نکنه دروغ نگفته ولی غیر قابل باوره حرفاش چون شوهرم یه ادم کثیفه حتی به خواهر خودم رحم نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم وقتی دید باهاش سر سنگینم و باهاش حرف نمیزنم کلی فحشم داد و گفت تقصیر منه اومدم بهت گفتم یه دعو ...

منم ی ادم اشغال تو زندگیم دارم ولی اینو ک اومده تعریف کرده منظور نداشته وگرنه نمیگفت 

اخه همون موقعی که دختره ازش رد شد به بچم میگه خوشکله؟!

نمیدونم راستش 

ولی خب اگه بچه ت ازش پرسیده شاید جوابش رو داده

شایدم هم چون سابقه ش خرابه اینطور گفته 

🤷‍♀️

دیگران رو ببخش؛ نه به خاطر اینکه اونها لیاقت بخشش تو رو دارن، به خاطر اینکه تو لیاقت آرامش رو داری .... ❤
منم ی ادم اشغال تو زندگیم دارم ولی اینو ک اومده تعریف کرده منظور نداشته وگرنه نمیگفت 

اخ پس تقصیر من احمقه😔

ولی نگذرم ازش خیلی کثافت کاری دیدم ازش خدا از همچین مردای کثیفی نگزره

نمیشه گفت کدوم بوده عزیزم 

ان شاالله که با دمپایی بوده خوشبین باش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه