2777
2789

سلام دخترم دوسالشه هر چی که میخورد بالا میاورد بردم دکتر گفت ویروسه آمپول و شربت و پودر برای اسهال داد حالا تب کرده ۳ ساعت پیش استا دادم پایین اومد الآن باز تب داره،این تب به ویروس گوارشی ربط داره؟چندروز طول میکشه خوب بشه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

وای پسر منم از دیشب تب داره الان بردم دکتر امپول زد 

دارونمیخوره میدم بالامیاره چطور دارو بدم ک بالانیاره

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

وای پسر منم از دیشب تب داره الان بردم دکتر امپول زد دارونمیخوره میدم بالامیاره چطور دارو بدم ک بالان ...

دختر منم با بدبختی دارو میخوره،علاوه بر تب اسهال و استفراغ هم داره؟دکتر چی گفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم با بدبختی دارو میخوره،علاوه بر تب اسهال و استفراغ هم داره؟دکتر چی گفت؟

ببر بستریش کن پسر من الان فقط تب داره دیشب ی بار اورد بالا دیگ بالانیاورد 

من چند ماه پیش پسرم شرایط دختر شمارو داشت بستری کردم چون تب اسهال خطررناک هردو اب بدن بچه کم میشهدو...

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

وای پسر منم از دیشب تب داره الان بردم دکتر امپول زد دارونمیخوره میدم بالامیاره چطور دارو بدم ک بالان ...

برا‌ تبش شیاف بزن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
به جای استامینوفن، ایبوپروفن‌ بده خیلی تب پایین میارهدختر منم گرفته بود خداروشکر ۳ روزه خوب شد

خداروشکر عزیزم،دختر شما هم اسهال و استفراغ داشت؟

ببر بستریش کن پسر من الان فقط تب داره دیشب ی بار اورد بالا دیگ بالانیاورد من چند ماه پیش پسرم شرایط ...

دختر منم در حال حاضر فقط تب داره،اسهال و استفراغش تا حدودی کنترل شده

خداروشکر عزیزم،دختر شما هم اسهال و استفراغ داشت؟

بله اسهال و استفراغ و تب و بدن درد و کوفتگی

نبات داغ و زنجفیل می‌خورد حالت تهوع بهتر میشد،کیسه آب گرم میزاشتم رو معده اش دردش کمتر میشد

بله عزیزم ربط داره..بچه ها منم اینجور شده بودن

عزیزم چقدر طول کشید خوب بشن؟دخترم در حال حاضر اسهال و استفراغش تا حدودی خوب شده تبش بالا میره بعد از چندساعت که استا خورده

4ساعت ی بار استامینوفن بده.در صورتی ک پایین نیومد دیگه شربت نده فقط شیاف بزار

مرسی عزیزم