2777
2789
عنوان

کیادرحال رژیم گرفتنن؟ کمکم کنید

345 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ـ شماهاچه جوری رژیم دارین؟ چیامیخورین؟ کالریتون چقدره؟ من وزنم خیلی زیاده چاقم خیلی ازاندامم ناراضیم. نمیدونم چیکارکنم حسرت لاغرارامیخورم خیلی دوست دارم لاغربشم همه به دیدبدبه هیکلم نگاه میکنن مسخره میشم جلوشوهرم اعتمادبه نفس ندارم چیکارکنم ـــمیخوام ازفرداشروع کنم ولی نمیدونم ازکجاشروع کنم کاش لاغربودم 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شنبه شروع کردم 

با تاپیک بامداد خمار 

کالری شماری میکنم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
من امروزتایکساعت پیش وخوب اومدم تاازخواب بیدارشدم مثل قحطی زده هافقط خوردم خیلی ناراحتم 

ن دگ اینجوری نمیشه من ک روزه ام، ولی روزه نباشمم وقتی تو رژیمم نمیخورم 

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏