2777
2789
عنوان

برای اولین بار میخوام تبلیغ بدم .کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندتا دیدم خودش صحبت میکرد

خب بگو برامنم خودت صحبت کن چون من خیلیا اصن نمیخونن تبلیغای متنی رو من خودم بشخصه رد میکنم متنی رو مگه اینکه پیج بلاگره کلا استوریای متنی باحال بزاره 

یدونه کیک خوشگل براش بفرس بگو عکس بگیره بنویسه وایی که چقد خوشمزه بود 😍😍 بعداز چند ساعت استوری کنه و صحبت کنه بگه سلام بچه ها چطورین خیلیاتون که استوری قبلو دیدین  به من پیام دادین که یه پیج کیکی که ازش خرید کردمو براتون بزارم بفرمایید اینم پیجش از کیکاش نگم که چقد خوشمزه اس😋😋

هنوز مزه اش زیرزبونمه🤤🤤

خونگی ام هستو قیمتشم مناسب دیگه چی میخواین؟؟؟؟😉

تازههههه اگه از طرف پیج من برین ۱۰درصدم بهتون تخفیف میده😍 

یا خرید اول یدونه مینی کیک بهتون هدیه میده🤩 

پس عجله کنید تا دیر نشده فقط تا فردا وقت دارینااا🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
عززززیزم استادی که بابا

انقد تبلیغات دیدم دیگه توذهنم مونده همشون😂😂

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
عززززیزم استادی که بابا

کلا برای هروقت خواستی تبلیغ بدی ببین بلاگره چه سبکی تبلیغ میکنه توهم همون سبکی بهش متن بده مثلا خیلیا با آب و تاب حرف میزنن بعضی از پیجا که بلاگر نیستن مثه پیجای آشپزی تیزر میزارن بعضی از پیجام کلا سبکشون عکس متن داره اونام باید متن بدی بهشون اینایی که متنی هستن ۳تااستوری بگیر که با فاصله بزاره اونایی که تیزر و صحبت خود بلاگره اس یدونه استوری کافیه 

بعد اینکه قبل از اینکه تبلیغ بدی ببین ویو استوری هاش چطوریه و لایک هاش چقده نسبت به فالووراش مثلا اگه دیدی یکی فالوراش ۵هزارتاس همه پستاش بدون اسثنا ۲هزار لایک داره بدون لایکاش فیکه و میره سفارش میده چون اگه واقعی باشه باید یه پستش ۲هزارتا باشه یکی ۴هزار یکی هزارتا یکی ۵هزار یکی ۷۰۰تا باید متغییر باشه 

ودرآخرم بگم که مثلا پیج خودت رسید به۵هزار یه پست بزار بگو به مناسبت ۵k شدنمون میخوام یه مسابقه برگزار کنم اونم اینه که به ۲ نفر که بیشترین تگ رو داشته باشن زیر این پست یدونه کیک به انتخاب خودش هدیه میدم فقط اینکه تگاتون واقعی باشنا خواننده و بازیگر نباشه😉 دو روزم فرصت دارین پس تا میتونین تگ کنین 

اینجوری مثلا ۵۰۰تا تگ کنن برات حداقل ۱۰۰تاشون فالوت میکنن از اون ۱۰۰تا حداقلش ۱۰تا۱۵نفر سفارش میگیرن ازت 😁

کلا برای هروقت خواستی تبلیغ بدی ببین بلاگره چه سبکی تبلیغ میکنه توهم همون سبکی بهش متن بده مثلا خیلی ...

ممنون چک کردم درست بود نسبت فالورواش و لایک هاش. فالوور بره بالا برنامها دارم 😉😉😂

سلام گلم،کارت چطوره شفارش میگیری؟پیجت رو هم بذار،منم تازه میخوام شروع کنم ولی میترسم

سلام اره ولی کم . میخوای پیج بزنی؟ خودت یاد گرفتی یا اموزشگاه رفتی؟ عکسای کیکاتو بذار ببینم

سلام اره ولی کم . میخوای پیج بزنی؟ خودت یاد گرفتی یا اموزشگاه رفتی؟ عکسای کیکاتو بذار ببینم

دوره آنلاین شرکت کردم،خامه ام صاف نمیشه،تازه شروع کردم و وسایل اولیه گرفتم و سه چهارتا کیک درست کردم ولی خوب نیستن