2777
2789
عنوان

بین دو تا خواستگار کدوم بهتره؟؟؟

503 بازدید | 47 پست

دوستان میخوام یه مشورت بگیرم 

نظر همه تون برام محترمه 

دو تا خواستگار دارم :

اولی : شغلش آزاده ،  کاملا غریبه ،باهم در ارتباطیم در حد تلفن ، خانواده خوبی داره پدر و مادرش باسواد وضع مالی معمولی خوب ، خونه و ماشین داره ، یه کم امروزیه تو مراسم های مذهبی شرکت نمیکنه اهل نماز و روزه هم نیست و میگه اعتقادی ندارم ولی اهل گناه کبیره و اینا هم نیست و آدم با آبرویی هست 

دومی : شغلش دولتیه ، چند سال پیش همسایه بودن ، هیچ ارتباطی با هم نداریم ، خانواده موجهی نداره پدر نداره و مادرش پیره وضع مالیشون خوب نیست ، خونه نداره ولی ماشین داره ، مذهبی هست 

هردو دقیقا هم سن اند، چهره دومی بهتره یه کم، سوادشون هم در یه حد 

خودم شغلم دولتیه

شما باشین کدومو انتخاب میکنین؟

میشه کانالمو دنبال کنی؟😍 تزئینات منزل و دیوارکوب درست میکنم و تازه کارم رو شروع کردم 🥰 به حمایتت نیاز دارم رفیق🤝🙃    https://eitaa.com/rozmaregihayeZahra

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

قطعا اولی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اولی

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

صد در صد اولی 

البته اعتقادات خودت نمی‌دونم چطوریه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را