2777
2789

به نظرم کالسکه معمولی نخر، سفری بخر، من فقط گهواره داشتم برای کنار تخت خودمون که استفاده نشد از وقتی بچم دنیا اومده تو سالن رختخواب میندازیم برای خواب، چون هم شیر دادن راحت تره هم خیلی غلط میخوره دو تا تشک یک نفره رو شب ها غلط میزنه میره اگه مثلا بخوره به کنار گهواره خوشش نمیاد بیدار میشه.

به نظرم گهواره برای کنار تختت نخر اگه هم چیزی میخوای بخری تخت پارک بخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کالسکه ببکو گرفتم واقعا عالیه جنسشم محکمه.روروئک زیاد استفاده نشد کریر رو هم نهایت سه بار استفاده کر ...

ي دونه دليجان دارم

ببكو مسافرتيه؟

ما مرتب درحال جابجايي شهر به شهريم

ميخام تو ماشين بشه هر هفته ببرم وبيارم

ببین تخت بعداز گهواره واجبه واقعا میتونی تختی بگیری هم گهواره شه هم برای نوجوان 

پارک اصلا استفاده نمیشه تشک بازی و اینا

ولی آغوشی بسیار استفاده میشه

کالسکه چیکو ها به نظرم تا سن محدودی قابل استفاده است که بچه بزرگ شه دیگه نمیشه استفاده کنی 

کالسکه های دلیجان تا۵سالگی قابل استفاده است و جاداره

رورویک شدیدا منع شده برای پاهای بچه

تاب هم دلخواهیه که بود و نبودش مهم نیست

لباس های سایز صفر  زیاد نگیرید 

جغجغه خوب نیست و عروسک های گردون بالای سر کودک هم برای فیلماست 

تشک تعویض مهمه 

داشتن تنظیف مهمه

زیرانداز بزرگ و نرم هم برای مادرو کودک خیلی خوبه که کلا مادر رو زمین دراز میکشه بچه هم راحت بازی کنه هم تمیز باشه

و….

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

کسی بخواد وسیله اضافی نگیره بنظرم فقط یه کالسکه جمشو بگیره یه دوشی کانگرویی براحمل بچه . از وسایل بازی روروئک شنیدم به ستون مهره ها ممکنه آسیب بزنه یه سه چرخه جایگزین بهتریه . 

کالسکه ببکو گرفتم واقعا عالیه جنسشم محکمه.روروئک زیاد استفاده نشد کریر رو هم نهایت سه بار استفاده کر ...

من برعکس کریر خیلی استفاده کردم، داخل ماشین و بیرون، مطب دکتر رفتنی، مهمونی رفتنی، دائم تو کریر بود تا هشت ماهگی، بعد اون دیگه دلش می‌خواست بلند شه بشینه کریر گذاشتم انباری.

منم کالسکه ای که خریدم اسکلتی دلیجانه، پارچه ش ببکو ولی راضی نیستم هم جمع نمیشه بره صندوق ماشین هم اینکه انگار اسکلتی کمی کج شده، البته من میذاستم داخل راهرو ساختمون شایدم کسی بهش لگد زده خرابش کرده تازگی هم انگار یه چرخش شکسته البته اینو مطمئنم کسی لگد زده بهش

من برعکس کریر خیلی استفاده کردم، داخل ماشین و بیرون، مطب دکتر رفتنی، مهمونی رفتنی، دائم تو کریر بود ...

دليجان خودمم دارم راضي نبودم 

ولي خوب مدل هاي مختلف داره

اغوشي هم دارم

فقط برا تاب برقي ماستلا وتخت پارك موندم وتخت نوجوان ك بدونم چه ماركي بخرم

تاب برقي ماستلا خوبه بخرم؟ قيمتش خيلي نيست

به قیمت نیست که عزیزم 

مهم اینه محدود ممکنه استفاده کنه

مثلا پسرم الان۴/۵سالشه از تاب خوشش نمیاد کلا 

گهواره های ننو جایگزین بهتریه 

اگه بچه ات رفلاکس و کولیک و اینا داشته باشه خدای نکرده تاب و تکان دادناذیتش میکنه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵