2777
2789

خانومای عزیز بیشتر با مانتو و پالتوهای کوتاه مزاحمتون میشن یا وقتی لباستون بلنده؟ بیشتر با کدوم استیال اذیت میشید؟

من نمیتونم چ غلطی بکنم مردهای ولگرد و بی پدر مادر دنبالم را نیوفتن

خوشگلترین دختر بور☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنچنان ربطی به پوشش نداره گلم 

آدم مریض زیاد شده متاسفانه 🫠🤕

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

کلا پوشیده و باحجاب باشی، اذیت ها خیلی کم میشه یا به صفر میرسه حتی.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

کلا راه میوفتن ربطی نداره ولی من برمیگردم با صدا بلند میگم چیه کاری داری چی میخوای بگو سوالی پیش اومدی واست اگه نیست راتو بکش برو اکثرا خجالت میگشن میرن مگه خیلی پروها که بعد میگم باشه میام باهات ولی تنها نیستم شوهرمم داره میاد و میره خخخخخخخ