2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان داری بیا

479 بازدید | 12 پست

دوستان عزیز که درگیر تنبلی تخمدان یا سندروم تخمدان پلیکیستیک هستین

راه بهبود بیماری شما اصلاح سبک زندگیه، علاوه بر دارو درمانی هایی که انجام دادین این کار هم بکنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم از برنج بگزرم از سیب زمینی بگزرم از شیرو پنیر دوغ و نوشابه بستنی و پفک و چیس روغن بگزرم لعنتی شاید من فردا مردم لذت زندگی فست فوده 😭😭😤😤

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
من نمیتونم از برنج بگزرم از سیب زمینی بگزرم از شیرو پنیر دوغ و نوشابه بستنی و پفک و چیس روغن بگزرم ل ...

هعییییی....

من داشتم باردار نمیشدم درست ماهی که لاغر کردم باردار شدم به نظرم فقط درمانش تحرک و لاغریه

مایی که لاغریم چی

باید تموم بشیم

خیلی مشکل بدیه

ترجمه متون تخصصی و مقالات با کیفیت عالی و با قیمت توافقی09107681549ترجمه تحقیق تایپ پاورپوینت و... دوستای گلم فایل یا توضیحاتتونو به واتساپ بفرستید🌹
من داشتم باردار نمیشدم درست ماهی که لاغر کردم باردار شدم به نظرم فقط درمانش تحرک و لاغریه

ورزش برای تنبلی تخمدان از دارو واجب تره 😍

مایی که لاغریم چی باید تموم بشیم خیلی مشکل بدیه

پروتئین غذا هاتو بیشتر کن، کربو هیدرات هم خیلی کم نکن به اندازه نیاز بدنت بخور

🌹🌹چند تا نکته راجب pco(تنبلی تخمدان) در راستای اصلاح سبک زندگی :

خواب قبل یازده شب به شدت رو سلامت هورمون ها و تخمدان تاثیر مثبت داره

مصرف روغن سالم، (کنجد ، زیتون) خیلی مهمه، روغن حیوانی هم باید کمتر مصرف بشه، و روغن های سرخ کردنی صنعتی کاملا حذف بشه، حتی شده یه ذره هم کمتر مصرف کنیم تاثیرشو ببینین

مصرف قند مصنوعی و مواد کارخونه ای حذف کامل، و قندهای طبیعی جایگزین (عسل، شیره ، خرما و میوه جات)

نخوردن قندیجات اولش سخته ولی به فکر خودتون باشید تلاش کنید، تنبلی تخمدان خودش باعث میل زیاد به چیزهای شیرین میشه شما اولش باید یه کم سختی بکشیم تا بتونین قند نخورین ولی به بعدش خیلی می ارزه😍

برای ریزش موها ماسک مو خونگی متناسب با نوع مو خیلی موثره

و در مورد وعده های غذایی هم ، حتما از سبزیجات قبل برنج یا نون استفاده کنید که قند خون یهو بالا نره، یعنی سعی کنین اول سبزیجات و پروتیین غذا رو بخورید چند تا لقمه اول، بعدش حالا از کربوهیدرات (برنج ، نون یا سیب زمینیو ...)هم بخورین

کنار میوه ها از ارده کنجد و مغزیجات استفاده کنین تا حد ممکن

استرس رو کنترل کنید

ورزش ورزش ورزش هرگز از دست ندید,البته ورزش مقاومتی به علاوه پیاده روی

ورزش تو روحیه ، اخلاق و درمان و پاکسازی بدنو.... همه اینا اثر مثبت داره

شبا قبل خواب تخمدانتون و شکم رو ماساژ بدین تو حالت دراز کشیده، اگه روغن سیاهدونه یا کنجد یا هر روغن که بهتون سازگاری داره میتونین با اون ماساژ بدین

...تو پریود روغن مالی شکم باعث افزایش خون ریزی میشه...پس تو پریود روغن نزنین

موقع پریود سعی کنین حمام نکنید تا جایی که براتون ممکنه

از شکم بند پشمی استفاده کنین تا تخمدانتون گرم بمونه

خودتون  رو دوست داشته باشید با عشق با خودتون حرف بزنین😍

دوستان چند ماه بیاییم به این روش ها عمل کنید، مطمنئن باشید خیلی بهتر میشه اوضاع

تنبلی تخمدان باعث

ریزش مو، جوش صورت، یبوست و بی‌حالی،درد مفاصل که بی دلیله، کمبود انرژی در روز، خواب بی‌کیفیت (راحت نمی‌تونید بخوابید یا دائم از خواب می پرید)،موهای زائد و... اینا میشه

شما چند وقت به توصیه های بالا عمل کنید و تاثیرشو تو علائمتون ببینید🍎🍎🍎🍎🍎

niloofarpcossupport

این پیج هم عالیه

همین طور پیج سوگند چند تا هایلایت خوب راجع ب pco داره

haircare_sogand

شاد و سلامت باشید ♥️

خواب ساعت یازده تا سه شب خیلییییی مهمه

چون بدن پاکسازی میشه و انرژی برای روز بعد خیلی خوب تامین میشه، تاثیرش روی ریزش مو هم زیاده، یعنی شما شبا زود بخوابین تا کم کم نتایجش ببینین

الان که آنقدر ماها از مدل زندگی قدیم فاصله گرفتیم این مشکلات سرمون اومده، قدیما همه ۹ شب خواب بودن اذان صبح بیدار...

من نمیتونم از برنج بگزرم از سیب زمینی بگزرم از شیرو پنیر دوغ و نوشابه بستنی و پفک و چیس روغن بگزرم ل ...

میدونم چی میگی عزیزم...

ولی خب مشکلات تنبلی اذیت کننده تره

من خودم یه کم شیرینیجات بخورم روی چونه ام جوش دردناک میزنه و اذیت میشم....پس سعی میکنم نخورم، برای خودت با خرما و شیره چیزهای شیرین درست کن بخور، پیتزا خونگی بپز پنیر پیتزاشو کمتر بزن، ورزش کن