2777
2789
عزیزم عمل نکن. برو از یه متخصص طب سنتی دارو بگیر. خودش نرم میشه و دفع میشه. فقط از یه طبیب حاذق کمک ...

نمیوفته😔

الان دو ساله خیلی اذیتم میکنه

دیگ نمیتونم بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰سالمه خیلیم میترسم اما واقن خیلی زجر کشیدم تو این دو سال بعد عملش چجوریه اطلاعی دارید با لیز ...

عزیزم 

با لیزر انجام میدن و فکر کنم یه بیهوشی موقت داره 

البته خصوصیا بیهوش می کنند نمی دونم دولتی هم بیهوشی داره یا آدم رو زجر میدن 

من هم خیلی می ترسیدم خیلی دارو خوردم کمی کوچیک شد ولی باز برگشت دیگه میرم سنگ شکن 

عزیزم عمل نکن. برو از یه متخصص طب سنتی دارو بگیر. خودش نرم میشه و دفع میشه. فقط از یه طبیب حاذق کمک ...

نمیشه هرچی بگی استفاده کردیم. بابام یه 16 میل داشت عمل کرددوماه نشده دوباره 25 میل هست الانم. عموهام همه بالای سی میل. طب سنتی و مدرن همه بی فایده

نمیشه هرچی بگی استفاده کردیم. بابام یه 16 میل داشت عمل کرددوماه نشده دوباره 25 میل هست الانم. عموهام ...

سنگ من رو هم دکتر گفت ممکنه با لیزر هم دفع نشه، جاش بده 

چند تا دفع کردم باز دارم.... لعنتی خیلی بده 

نمیشه هرچی بگی استفاده کردیم. بابام یه 16 میل داشت عمل کرددوماه نشده دوباره 25 میل هست الانم. عموهام ...

پس من چیکار کنم

بخدا ع دیروزه همش گلاب ب روتون استفراغ میکنم

خیلی حالم بده

نمیتونم