2777
2789
الان چ رشته‌ای می خونی؟

به خاطر علاقم به فرهنگیان و اینکه قبول نشدم دانشگاه نرفتم ازدواج کردم و خانه دارم😁

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درصداتو میتونی دقیق بگی؟🙏🙏☹️❤️

ریاضی۰

زبان ۰

فلسفع۰

اقتصاد۹۳

عربی عمومی ۴۵

عربی اختصاصی۵۸

دینی ۷۲

جامعه۶۳

ادبیات تخصصی ۲۵

ادبیات عمومی ۲۶

تاریخ و جغراافیا ۳۲

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
ریاضی۰ زبان ۰ فلسفع۰ اقتصاد۹۳ عربی عمومی ۴۵ عربی اختصاصی۵۸ دینی ۷۲ جامعه۶۳ ادبیات تخصصی ۲۵ ...

چطوری با ۵ هزار قبول نشدی؟ یکی با ۲۰ هزار فرهنگیان اورده بود

تیکر کنکورمه
عربی رو چی خوندی؟ فیلم دیدی؟؟ دینی کتابت چی بود؟

عربی گاج بودفیلم نه ندیدم فقط تست گاج زدم درکل عربیم بد نبود

دینی تست نزدم

روان شناسی هم ۸۵درصد 

چطوری با ۵ هزار قبول نشدی؟ یکی با ۲۰ هزار فرهنگیان اورده بود

نمیدونم عزیزم مصاحبه دعوت شدم ولی رد شدم شاید به خاطر استرسم بود

بعد بستگی به شهر هم داره چون بومی میگیرن ور رتبه های خیلی بهتر از منم تو شهرمون بود

به خاطر علاقم به فرهنگیان و اینکه قبول نشدم دانشگاه نرفتم ازدواج کردم و خانه دارم😁

ای جااانم

خوشبخت شی😚

منم تو عقدم و پشت کنکور

امسالم شرکت می کنی شما؟

منم فرهنگیان می خوام انشاالله ک همه برسن ب خواسته هاشون

پس دعوتت کردن اخه تعجب کردم چون درصدات خوب بودن 

آره دعوت شدم ولی مطمئنم بیشتر به خاطر رتبم ردم کردن چون من بخش تخصصی مصاحبه به کل سوالای احکام پاسخ دادم توی بخش عمومی که سه نفر بودن یه خورده استرس داشتم و به چند تا سوال جواب ندادم ولی از همون اول همش ازم میپرسیدن اگه قبول نشی سراغ چه شغلی میری🤐

ای جااانم خوشبخت شی😚 منم تو عقدم و پشت کنکور امسالم شرکت می کنی شما؟ منم فرهنگیان می خوام انشاا ...

فدات شم عزیزم

نه دیگه کنکور ثبت نام نکردم دوسال پشت کنکور بودم اگه امسال میموندم میشد ۳😐دیگه دانشگاه هم نرفتم 

سال اول رتبم شد۷هزار سال دوم شد ۵ هزار