2777
2789

سلام من تحت درمان هم هستم ولی گاهی یهو میاد تو ذهنم و از طرف یکس از اعضتی خانوادم بوده اونم از بچگی ممکن نبوده که بگم...فکرشو کنین یه دختر تو خونه پدرش از بجگی آرامش نداشته و وحشت داشته اینش مهم نیست الان نه حالم بهتره وقتایی که خود به خود میاد تو ذهنم فکر خودکشی بخاطر بلای ناجوری که بوده ولم نمیکنه مثل همین الان...من اخر با خودکشی عمرم تموم میشه حتی اگه خیلی خوشبخت بشم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا برات ارامش میخوام

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

خودکشی فکرشم گناهه ...این عمر کوتاه خودش تموم میشه لازم نیس آخرتت رو ویران کنی

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

چقدر جمله آخرت به فکر فرو بردم.من زندگیم با خودکشی تموم میشه حتی اگه خوشبخت باشم.....

ما محکومیم به زندگی و مجبور به صبر کردن و  تحمل کردن مشکلات.مجبور به این خودمون رو شاد کنیم.قوی باشیم وبامشکلات کنار بیاییم.تا روزی که مرگمون فرا برسه ما مجبوریم این کار هارو انجام بدیم عزیز جان❤

خدا نکنه عزیزم شیطون رو لعنت کن .حرف بزن هرچی دلت میخواد بگو ما گوش میکنیم .خودت رو خالی کن .نزار تو دلت بمونه .اینجا کسی شما رو نمیشناسه بگو و خودت رو راحت کن .واینو بدون تنها نیستی نی نی سایت خییییییلیا اومدن گفتن مورد آزار جنسی پدر برادر یا دایی وعمو قرار گرفتن .حالا شما هم مورد آزار قرار گرفتی نمیدونم روحی یا جسمی بوده یا ن ولی حرف بزن درد ودل کن .شاید آروم شدی عزیزم .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

لعنت بر شیطان....

ان شاءالله خداوند جواب کارشو میده...

برای ارامش دلت دعا میکنم....

درمانت رو کامل کن و به زندگی برگرد...جای تو نیستم بفهمم چقدر ناراحتی اما اینو یادت باشه زندگی که به آخر نرسیده ،یه بیمار از خدا بی خبر آزارت داده حیفه بخاطر اون به زندگیت پایان بدی