2777
2789
عنوان

حاجت روایی در شب قدر

776 بازدید | 17 پست

دوستای عزیزم امشب شب قدره هر کی هر ارزویی تو دلش کنه به اون ارزوش میرسه الهی تکتکتون به تمام حاجتاتون برسین به حق امام زمان امام علی الهی خوشبخت بشین الهی همیشه سالم باشین الهی دلتون همیشه خندون باشه الهی مریضی ازتون دور باشه الهی اونایی که در ارزو بچه هستن به حق پنج تن این سال جدید خدا بهشون یه نینی ناز خوشگل بده 

برای حاجت روایی دل منم لطفا اگر امکان داره دعا کنین❤

عزیزدلم اسمم نازنین هست  لطفاازته قلب پاکت برای اینکه اتفاقی که توی همین ماه اردیبهشت منتظرش هستم برام اتفاق بیفته و توی همین ماه یک پسرخیلی خوب که تمام ایده آل های منوداشته همسرم بشه وباهاش خوشبخت بشم توی کنکور رشته موردعلاقمو قبول بشم وبتونم برم دانشگاه  توی شغلی که دوسش دارم استخدام بشم وتوی هرکاری که پامیذارم موفق وعالی باشم وبه تمام آرزوهام برسم انشالله که به همه آرزوهای قشنگت برسی وخوشبخت وعاقبت بخیربشی🙏❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین شب قدر هست و گفته میشه اگه در شبهای قبل حاجت نگرفته باشید، این شب اخر حاجت میگیرید....

ﺑﺮﺍﯾﺘﺎن ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ 💕

ﺧﺪﺍﯾﺎ ﮔﻮﺷﻪ ﭼﺸﻤﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ﺗﺎ

ﻫﺮ ﺭﻧﺠﯽ ﺑﻪ ﺭﺣﻤﺖ ...💕

ﻫﺮ ﻏﺼﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﺷﺎﺩﯼ ...💕

ﻫﺮ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ...💕

ﻫﺮ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺍﺳﺎﯾﺶ ﻭ آﺳﺎﻧﯽ ...💕

ﻫﺮ ﻓﺮﺍﻗﯽ ﺑﻪ ﻭﺻﻞ ...💕

ﻫﺮ ﻗﻬﺮﯼ ﺑﻪ آﺷﺘﯽ ...💕

ﻫﺮ ﺯﺷﺘﯽ ﺑﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ...💕

ﻫﺮ ﺗﺎﺭﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﻧﻮﺭ ...💕

ﻫﺮ ﻧﺎﻣﻤﮑﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﻌﺠﺰﻩ ...💕

ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺷﻮﺩ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩ ﻭ ﻫﺴﺘﯿﻤﺎﻥ ﺭﺍ 💕

آﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﺭﺍ

ﻏﺮﻕ ﻣﺤﺒﺖ ﻭﻧﮕﺎﻩ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﮔﺮﺕ بفرما و هرگز ما را به خودمان واگذار نکن💕

💕ﺁﻣﯿﻦ یا رب العالمین💕

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

اسمم میناست

تو همین لحظه دلم خیلی گرفته‌😔😔

نمیدونم آیندم چی میشه

خیلی احساس تنهایی میکنم 

لطفا برام دعا کنید خدا هرجوری که به صلاحمه حال دلمو خوب کنه❤😔

ایشالله حاجتروا بشین

ما را اندوهی کشت که با هیچکس نگفتیم🖤

عزیزدلم ممنون بابت اینهمه خواسته و دعاهای قشنگت اول از همه فرج اقامونو میخوام انشالله ک امسال بیان انشالله ب حق همین شبا واسه منم دعا کنین عاشق بچم نذر کردم اگ بچه دارشم اسشم بزارم علیسان انشالله ک بشه خیلی گناه کارم گناه دارم انشالله ک حضرت علی ی نیم نگاهیم ب منه روسیاه بندازه شماهم واسه من دعا کنین شاید امام علی جوابمو از توی دلای پاک شما داد صدای منو حاجتمو از توی دعا های پاک شماها داد برام دعا کنین انشالله ک همه عزیزاننن حاجت رواشن همه بدی ها پاک شن و از همه مهم تر همه بیان تو مسیراقا امام علی و... از جمله خودم

دعاکنین منم ان شاءالله مامان بشم به زودی و سلامتی و دل خوش 

دعاکنید خدا ان شاءالله یه شغل خوب و همسر خوب نصیب برادرم کنه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین