2777
2789
عنوان

نگهداری سگ پشمالو

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟

هیچ جا نمیتونه بره گالری میومد صاحب گالری گفت سگ تو نیار میگه جدا از اینا کل خونه شده پشم سگ میگه اصلا دورغ میگن میره جاش میشاشه هرجا که موقعیتش بود کارشو میکنه 😆بعد ۵۰ میلیونم پول داده روش نمیشه به مامان باباش بگه 

میگه گوشی دستم میگیرم میمره روم 

میاد روی کاری که میخوام انجام بدم میزارمش توی جاشم هی پارس میکنه 

من هم خیلی سگ دوست دارم ولی شوهرم اصلا خوشش نمیاد غیر از اون هم شاغلم سگ باید همیشه پیشش باشی افسردگی میگیره و پارس می کنه 

وگرنه در شرایط عادی سگ های آپارتمانی پارس نمیکنن

من جات بودم بچه از بهزیستی میوردم یا سرمو با کلاسی درسی گرم میکردم چون مادرت واجب ترع سگ هزینش بالاس مخصوصا اگع سنش بالا باشه نمیتونیم بیرون ببریش یک بچه ببینه درجا سنگ کوب میکنه و همسایه هاتم زنگ میزن ب .... 

بعد همش باید مواظب سگت تو خونه باشی پول مهدشو بدی پوشک من خودم ب شخصه حالم بد میشه میبینم کسی پوشک بچه رو عوض میکنه چ برسع ب سگ یا چند ماه یک بار اگه سگت جون باشه باید ببری معاینه اگع سنش بالا باشه ماهی یک بار و....هزینش از بچه اوردن بالاترع 

هیچ جا نمیتونه بره گالری میومد صاحب گالری گفت سگ تو نیار میگه جدا از اینا کل خونه شده پشم سگ میگه اص ...

سگ آموزش میخواد 

تا چند ماهگی یاد میگیره 

سگ ما فقط می‌ره تو دستشویی جیش و پی پی می‌کنه 

چون همیشه رو پادری جیش و پی پی می کرد همه رو جمع کردیم یه دونه انداختیم تو دستشویی