2777
2789
عنوان

شب قدر شب اشتی کنونه

238 بازدید | 11 پست

شب قدر شب اشتی کردنه...اشتی کردن ادما با خدا ...اشتی کردن با خودشون و گذشتشون...اشتی کردن با ادمایی که اذیتمون کردن و اذیتشون کردیم...ببخشیم دیگه..چرا حساب کتابمونو باهم بزاریم اون دنیا؟

شما امشب با خودتون اشتی کردید؟خودتون و دیگران رو بخشیدید یا نه؟

امیدبذر هویت ماست💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا منو دوست نداره 

من خیلی دوستش دارم ولی اون منو نمیخواد 

اینقدرم دلم بزرگ نیست که اونایی که اذیتم کردنو ببخشم خدا کمکم کنه میبخشم 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
خدا منو دوست نداره  من خیلی دوستش دارم ولی اون منو نمیخواد  اینقدرم دلم بزرگ نیست که اون ...

معنی جوشن کبیر خوندی تاحالا؟ خدا داره با گفتن صفتاش میگه هر چی بودی و هر خطایی کردی برگرد پیش من..اینکه خودت رو ببخشی و باور کنی که خدا نور مطلقه و از هرکسی تو این دنیا بیشتر دوست داره قدم بزرگیه...بخشش دیگران تو مراحل بعد

امیدبذر هویت ماست💚🌱
معنی جوشن کبیر خوندی تاحالا؟ خدا داره با گفتن صفتاش میگه هر چی بودی و هر خطایی کردی برگرد پیش من..ای ...

😔😔😔😔

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭