2777
2789

سلام خانمااا.

از طرف فامیلمون ، یک هفته پیش دختری به داداشم معرفی شد .

حدود ۱۸ سالشه، ظاهری واقعا زیباست ، خانواده دار ، و دانشجو معلم هست ..

داداش خودم ۲۳ سالشه، هیکلی و قد بلنده ، از ۱۵ سالگی کار کرده الان خداروشکر تو بازار تهران انباز دار و مالی معمولی رو به بالا ست .. سربازی رفته و فوق دیپلم داره .

از اینجا بگم ، داداش به دختره پیام داد ، اونم خیلی استقبال کرد ..

همون اولین ساعت به داداشم گفت من کلی خواستگار کارمند، بانکی و معلم و.. داشتم اما دلم نبود .

قرار شد اینا اولین بار برند بیرون ، به داداشم گفت زنگ بزن رستوران گردون برج میلاد رزو کن بریم ناهار ..

داداشم میگه همه چی اوکی بود تا ابن که اومدیم بیرون گفت اونجا چه گیف قشنگی میفروشن برام بخر ..

تو این یک هفته هر روز حتی کوچیک از داداشم یه چی خواست یه روز گفت دلم پاستا و.. میخواد .

داداشم ۲۰۷ صفر داره میخواد عوض کنه که به داداشم گفته بود من عاشق لاماریم نامرد دوستم لاماری داره اونو بتونی بخری عالی میشه ..

الان که یه هفته گذشته داداشم بهش محترمتان گفته ما بدرد هم نمیخوریم اما اون میگه من میخوامت ، گریه میکنه ، میگه میخواستم امتحانت کنم و..

ولی داداشم اصلا قبول نمیکنه ، میگه من از بچگیم گذشتم از جوانیم گذشتم تا تونستم کار کردم برام خیلی زور داره که یه نفر هنوز هیچی نشده بخواد اینجوری کنه..

خانما نظر شما چیه؟؟؟

وایب خوبی نگرفتم ازش🙃ولی نمیتونم قضاوت کنم

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داره.با ۳۰ و خورده ای سن و  کلی مدرک تحصیلی و جایگاه اجتماع و درامد عالی به شوهرمون نگفتیم فلان ماشین می‌خواهیم بعد یه دختر ۱۸ ساله از راه نرسیده اومده سفارش ماشین میده،؟ چقدر زحمت کشیده تو زندگی داداش توت که انتظار داره

بنظرم به گریه ها دختره توجه نکنه اگه متوجه شده آینده ایی ندارن الان بهتر یک سال دیگه 

می‌دونم برای هر دو طرف سخته من بیشتر فکر کردم با دختر بچه که عقده خرید و چشم هم چشمی داره دیت رفته 

معلومه معیار دختر خانم پوله 

البته ممکنه تحت تاثیر مطالب زرد اینستا و... و توصیه های چرند خاله خانباجی ها باشه که معتقدند اگر میخوای پسری رو امتحان کنی یا بفهمی چقدر دوستت داره هی خرج بتراش!!! 

و درکل دختر خانم بسیار بی سیاسته و خب بچه سال هست دیگه هنوز معلومه پختگی مستلزم برای اداره و مدیریت رابطه و  زندگی مشترک رو نداره 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
حق داره.با ۳۰ و خورده ای سن و کلی مدرک تحصیلی و جایگاه اجتماع و درامد عالی به شوهرمون نگفتیم فلان م ...

خانم دکتر واقعا داداشم خیلییی زحمت کشیده..

دختره چون زیبایی داره و معلم میخواد زور بگه بهش ..

مگه داداش مح چی کم داره ازش ؟

حق داره داداشت همون اول میخواسته نیاز های که خونه پدرش برطرف نشده و آرزوهاشو داداشت برآورده کنه

قصد قضاوت ندارم ولی حس جالبی نگرفتم

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟