2777
2789
عنوان

واقعا بیکاری برای مرد حکم مرگ داره

229 بازدید | 29 پست

داداش کوچیک بیچارم بااینکه کوچیک خونس چندسال خرج خونه میداد باباهای مردم برا بچهاشون خونه ماشین میگیرن بابا من هیچی‌براس نکرد هیچ تازه یه خانواده رو دستشم‌گذاشت حالا داداشم یه سالی بیکار شده مادرم بهش سرکوفت میزنخ فامیل زخم زبون میزنن شده ورد زبون همه خیلی غمگین ناراحته کار گیرش نمیاد ادم زرنگیم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکش کنه. اطرافیان چقدر بی درکن.

الهی بهترین ها سهمش باشه. خیلی مظلومه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

وای طفلک

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کم کم دارم پی میبرم پدر ومادرهای ایرانی خیلی ظالم هستن خیلی هاشون

دقیقا اصلا نمیگن چه ربطی به بچه کوچیک داره خرج خانواده از اسمان به زمین میباره یااز زمین به اسمون 

تخصصی نداره ولی هرکاری باشه میکنه ماایلامیم اینجا کار نداره کم درامدترین استان کشوریم

اگه کاریه باید بره شهردیگه 

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
خدا کمکش کنه. اطرافیان چقدر بی درکن.الهی بهترین ها سهمش باشه. خیلی مظلومه

دقیقا بچه سالمی حتی قلیون نکشیده بااینکه ۳۰ سالشه خوشتیپ بدنسازه بچه هرکی باشه سرتاپاش طلا میگیرن اونوقت خانواده من

اره خیلی مظلوم بچه سالمب حتی قلیونم نمیکشه بدنسازه خوشتیپ امان از پدرمادرای بی درک

خیلی بده واقعا 

اون بچه تمام پولشو تو خونه خرج میکنه اگه فردا چطوری سرو سامون پیدا کنه بخواد زن بگیره آخه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼