2777
2789

بخدا من هرچی دعا میکنم هیچوقت اجابت نمیشه . همیشه میگم چه فایده خدا ک صدامو نمیشنوه. من شکر گذارم بخاطر تمام نعمت هایی ک داده اما خب نیاز دارم بازم تو یه سری چیزا هوامو داشته باشه. چجوری بدونم هنوزم دوسم داره و باهام قهر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که میگی چه فایده صدامو نمیشنوه درسته!

خدا با صوت تو نمیشنوه!

خدا قلب تورو میشنوه!

ندای قلبت رو!

وقتی از ته دلت عمیییقا عاشق خدا نباشی،معتقذ به خدا نباشی،متوکل به خدا نباشی..هیچوقت صدات رو نمیشنوه!

و وای به حالت ک یه چیزیو بیشتر از خدا بخوای!

خدا انقدر دوستت داره که تو اگه یه ویز دیگرو بیشتر از خدا دوست داشته باشی اونو ازت میگیره چون اون دوست داره که فقط خودشو دوست داشته باشی:)

سایت داداش رضا رو بخون!بعد دعا کن!,

اصن من عشق میکنم با ایم خدایی ک دارم!و الان حسش میکنم:)

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨

حالا برعکس تو. خدا نشسته ببینه من چی میخوام درجا انجام بده. اصلا هم به این فکر نمیکنه عواقب چیزی که میگم چیه. من بابت همین با خدا قهر کردم. کاملا با من ملا لغتی رفتار کرد. عین چیزی که میخواستم رو میداد. واقعا کلافه شدم از این وضعیت

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
حالا برعکس تو. خدا نشسته ببینه من چی میخوام درجا انجام بده. اصلا هم به این فکر نمیکنه عواقب چیزی که ...

سفارش منو امشب بهش کن. و بازم بگو اگر به صلاحم هست انجام بشه. اگر نیست حداقل تموم بشه

اره . من . ی جورایی دیگ دارم باهاش قهر میکنم . ۶ ساله صداش کردم ک ای خدا . ی کار خوب . ی درامد درست نصیبمون کن . خدایا ب زندگیم . ب روحیه ام ارامش بده. خدایا کار و زندگیم درست شه و مشکلاتم حل شه بچع میارم .. 

گفتم خدایا بخاطر بی پولی ترک تحصیل کردم  کمکم کن ب اغوش زندگیمبرگردم 

گفتم خدایا خونه ام  ک یادگار پدرمه عوض کنم با مغازه بگیرم ک از بی کاری در بیایم 

گفتم خدایا اگ مردی سر راهم قرار میدی . مردی خونسرد .تحصیل کرده و با خانواده و اصالت نصیبم کن و اینکه دوستم داشته باشع . اما کسی اومد سراغم ک ن تحصیل داشت ن درامد و ب زور شوهرم دادن .

گفتم خدایا پدرم تنها حامیم هست برام نگهش دار ک اونم ازمن گرفت .

گفتم خدا من پارتی ندارم تو زندگیم خودت رستمو بگیر و بلندم کن و دشمنامو شاد نکن اما .... 

چی بگم ک هر چی بگم کمه . 

هر چی از خدا خواستم برعکس شد . گفتم خدا زندگیم دستت تو بندیس قشنگ بنویس نذار عذاب بکشم .

شوهری داد ک باهاش جنگ اعصاب دارم . مادری ک دلسوزه اما زور گو و جنگ جال ب پا کن 

خانواده شوهر ک فرهنگ و شعور صفر .

چی بگم ؟ دلم قد دنیا گرفته از خدا . دارم ترک ایمان میکنم . دیگ با خدا اشنا نسیتم