2777
2789
عنوان

رها (داستان زندگی) 🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 41972 بازدید | 331 پست

حسام هر روز می یومد و بهمون سر می زد ولی نمی خواستم ببینمش و باهاش حرف نمی زدم بهش گفتم شنبه بیا دنبالم باهم بریم شنبه اومد و رفتیم دادگاه قبل کارمندای دادسرا رسیده بودیم خیلی استرس داشت انگار زمان نمی گذشتساعت 9و نیم دختر دایی حسام  با دستایی که دست بند داشت با دو تا پلیس زن اومدن و رفتن داخل منو و دید ولی خودشو زد به ندیدن خیلی عوض شده بود ما تو سالن نشسته بودیم و یه مدت دیگه نهال با پدر و مادرش اومد و وقتی ما رو دید شروع کردن هر سه تاشون به گریه کردن صورت نهال جای چنگ بود انگار دعوا کرده بود مامانش اومد سمت من و گفت دخترم شرمندتیم

با پوز خند گفتم خانم من پیر شدم هنوز 35 سالمم نشده اما موهام سفید شده تا اینو گفتم حسام گریه کرد

افتاد به پام..  حسام دستمو گرفت و برد دور تر

سربازی که پشت میز نشسته لود به ما گفت برین داخل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهال و ساناز نشسته بودن  بازپرس با دستاش به صندلی اشاره کرد و گفت  بشینین تا تحقیقات انجام بشه نشستم و یه جیزایی تو برگه نوشت و با مرد جوونی که ایستاده بود آروم حرف می زدن ده دقیقه ای گذشت و به سمت ساناز نگاه کرد و گفت خانم ساناز عظیمی لطفا از ابتدا ماجرا رو تعریف کنین 

بچه ها بقیه ی داستان تایپ شده نیست بی گناهی رها اثبات شده دیگه استرس نداشته باشین تن تن می تایپم&nbs ...

وای

فقط بزار 

من عاشق رمان و کتاب های اینجوریم 

خودمم دارم یه رمان که به نظرم داستانش یه ذره تلخ اما جالبه و قشنگه می نویسم

امیدوارم امیدوارم خداکنه ایشالا اگه خوب شد بتونم چاپش کنم

ساناز نفس عمیقی کشیدی و گفت من و پسر عمم حسام باهم نامزد بودیم خیلی دوسش داشتم اما پدربزرگمون می گفت پدرم نزول خوره و عمع و شوهر عممو وادار کرد نامزدیمونو به هم بزنن 

همه دوستام حسامو می شناختن وقتی نامزدیمونو به هم زد غرورم شکست