2777
2789
عنوان

چجوری حالش بگیرم

188 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

بدترین ضربه زندگیم از کسی خوردم که صمیمانه دوسش داشتم شبی که بهم گفت تو رفتارت زنانه نیست از درون خورد شدم درسم ادامه دادم و الان کارمند شدم طرفم فامیل هست و سالی چندبار همو تو مهمونیای خانوادگی میبنیم البته الان هیچ احساس علاقه ای بهش ندارم  بیاین و بهم پیشنهاد بدین چجوری حالشو بگیرم همه راهنماییا و نظراتتون برام ارزشمنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا الان ازش موفق ترم شغل دولتی خوب و فوق لیسانس دارم و از همسرس کاملا از این لحاظ سرترم

خبب خوبه دیگه شاید با خودش حرصم بخوره تو که نمیدونی توهم بهش فک نکن دیگه

Live your dreams 
آره خودش هیچ ارزشی برام نداره آش دهن سوز نبود ولی باید تلافی کنم

خب همین دیگه با موفق شدنت اوم لابد پیگره توهست بلاخره از دوست و آشنا راجبت یه چیزی میفهمه بعدشم نگران نباش قانون کارما سرش میاره 

Live your dreams 

من این تاپیکتون رو خوندم خواستم بگم منم در شرایط مشابه شما قرار گرفتم و دقیقا همین جمله رو شنیدم 

خواستم بگم مشکل رو از خودتون ندونید 

ی عده از اقایون معیارشون برای همسر تحصیلات و جایگاه اجتماعی و موفقیت و استقلال نیست 

ظرافتم تو اشپزی کردن و خونه دار بودن میدونن 

اصطلاحا دلشون میخواد زنشون تو خونه بشینه قورمه سبزی بپزه 

مشکل اینه که لیاقت زندگی با ی دختر قوی و موفق رو ندارن و میترسن دختر ضعیف دوست دارن 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم