اینترنتی هم خوبه ولی نظر من رو دکه ست دکه خوداکی اینا برادرم داشت کلی سود داشت
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی اهل ریسک کردن نیستم بیشتر کار فیزیکی دوست دارم انجام بدم
عزیزم ببین تو ایندوره زمونهک خودت میدونی وضعیت اقتصادی مردم خوب نیس مواد غذایی و خوراکی بیشتر خریدار داره مثلا ترشی جات مربا و خیارشور اینا خیلی خریدار دارن
اره همون انلاین شاپ اینم خوبه میدونی از کجا باید اورجینال و عمده خرید؟
من سراغ ندارم ولی یه بار تلگرام از لوازم ارایشی تک خرید کردم قیمتاش خیلی خوب بود سرچ کن گوگل بانه بیوتی بالا میاره بعد تو کانال تلگرام قیمت عمده هاشو زده بنظرم مناسبه ولی باز بیشتر تحقیق کن
زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟ گفت :نخریدند تمام شد!!!!