یه قسمتای از زندگیمو ک میگذرونم میبینم همون کارو همون فکرو تمام وسایل لباسم دقیقا همون لحظه حرفا اتفاقاتو قبلا دیدم ب وضوح متوجه شون میشم خواهرممیگه همه اینطورین راسته؟؟
تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم رویای صادقه هست ، برای همه ادما پیش میاد
خب پس حقیقت داره کمیگن سرنوشت از قبل رقمخورده درسته؟؟
تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
من هرچی خواب دیدم دروغ بود یاکلا برعکسش شد ولی یه چیزیو یادگرفتم که خوابمو واسه کسی تعریف نک ...
اره این حتی حدیثش امده ک خوابو واس کسی تعریف نکنیم
من خیلی اشتباه کردم خودمواز چیزایی که میتونست مال من باشه محروم کردم استارتر ان شالله هرجاهستی خوش ...
فدات خواهری ایشالله واس شماهم بهتریناها رقم بخوره من امشب مراسم دارم دوسس داشتید اسمتونو بگید براتون دعا کنم