2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنین بی عرضگی کلاس داره؟

625 بازدید | 73 پست

تاپیک بغل بودم، دختر پونزده ساله ازدواج کرده به هیچکس هم ربطی نداره هی میان از زندگی و شوهرش سردش میکنن که وااااااااای چرا ازدواج کردی؟ طلاق بگیر جدا شو زوده :/

من تعجبم از اوناست که میان میگن من سی سالمه هنوز نمیتونم خودمو جمع و جور کنم با عروسک می‌خوابم... وووووویی موش بخوره تورو :|

خجالت نمی‌کشی خرس گنده؟ با این بی عرضگیت شوآف هم می‌کنی؟

جمع کنین خودتونو با این کلاس گذاشتن های بیخودتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب پانزده سالگی ازدواج کردن قطعا خیلی کلاس دازه مخصوصا توی سومالی  همه هفت سالگی دیگه به سن عقل رسیدن پانزده سالگی مامان دوتا بچه دسته گلن از سومالی عقب نمونیم حیفه 😐😐 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

عروسک داشتن ربط ب بی عرضگی نداره اولا

دوما ازدواج ۱۵ سالگی اشتباهه محضه

اما کاریه ک شده

سوما ازدواج با عرضگی نیست

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد