خوب چی میشه این اتفاق برا منم بیوفته یعنی انقد برا خدا سخته
دیگه دلم به دعا کردن نمیره
به قران سر گذاشتن و شب زنده داری نمیره 💔
شما برا دعا کنید شاید دعای شما برامکارساز باشه 🙏
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
نمیدونم. تو نت خیلی اومد فیلمش. سرچ کن میاد فیلم روز زایمانش که کل مردم ریخته بودن بیمارستان. چون مادره تا ماه ۹ نفهمیده بوده بارداره حتی. یه شب از دل درد میره بیمارستان میبرنش سونو میگن موقع زایمانته.
تو نت سرچ کن بچه اوردن زن و شوهر بعد از ۲۸ سال. یا زنی که تا هنگام زایمان نفهمید باردار است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست قشنگم کتاب هفت قانون معنوی موفقیت از دیپاک چوپرا رو بخون
البته موفقیت رو میشه به جاش آرزو بزاری
بهت هفت قانون مهم ک اگه انجام بدی باعث میشه ب ارزوت برسی رو یاد میده
من خودم چندین بار خوندمش و نتیجه شو دیدم
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ
دوست قشنگم کتاب هفت قانون معنوی موفقیت از دیپاک چوپرا رو بخون البته موفقیت رو میشه به ج ...
ممنون عزیزم
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀