2777
2789
عنوان

بی بی چکم بعد ۶ سال مثبت شد 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 36 پست
مشکلشون چی بود

نمیدونم. تو نت خیلی اومد فیلمش. سرچ کن میاد فیلم روز زایمانش که کل مردم ریخته بودن بیمارستان. چون مادره تا ماه ۹ نفهمیده بوده بارداره حتی. یه شب از دل درد میره بیمارستان میبرنش سونو میگن موقع زایمانته.

تو نت سرچ کن بچه اوردن زن و شوهر بعد از ۲۸ سال. یا زنی که تا هنگام زایمان نفهمید باردار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فک میکنم دیگه خدا دوسم نداره پیش همه کوچیک شدم 

متاسفانه منم .....

بیخیالش شو و کنارش به خودت و روحیت برس ...حداقل یکسال به خودت زمان بده درست میشه بالاخره

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

دوست قشنگم کتاب هفت قانون معنوی موفقیت از دیپاک چوپرا رو بخون 

البته موفقیت رو میشه به جاش آرزو بزاری 

بهت هفت قانون مهم ک اگه انجام بدی باعث میشه ب ارزوت برسی رو یاد میده

من خودم چندین بار خوندمش و نتیجه شو دیدم 

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
دوست قشنگم کتاب هفت قانون معنوی موفقیت از دیپاک چوپرا رو بخون  البته موفقیت رو میشه به ج ...

ممنون عزیزم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀