2777
2789

دوستان ی سوال دارم لطفا همشو جواب بدین 

مشاوره بهتره یا روانشناسی؟ با توضیح بگین لطفا... 

سوال دومم اینه توی مشاوره خانواده  ، مشاورا با مشکلات نوجوان و جوانی هم سر و کار دارن؟؟؟ 

من دوس دارم یه گرایشی از مشاوره بخونم که با مشکلات نوجوان نا بیشتر سرو کار داشته باشم.... 

کدوم گرایش هست بنظرتون؟؟؟؟ 

چون خیلی ها هستن همین طورن

ممنون میشم جواب بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی درخواست ندادی برای کار؟  یا به فکر گرفتن مجوز برای کلینک زدن بشی؟

ازمون های استخدامی هم آموزش و پرورش پذیرش داره رشته مشاوره رو...دادگاهم فقط یک نفرو پذیرش میکنه...‌

دفتر مشاوره هم خواستم تاسیس کنم اما اگه نگیره چی!!!!!!

ازمون های استخدامی هم آموزش و پرورش پذیرش داره رشته مشاوره رو...دادگاهم فقط یک نفرو پذیرش میکنه...‌ ...

باید پشتکار داشته باشی و پیشو بگیری 

دفتر مشاوره خیلی بهتره 

مستقلی برا خودت کار میکنی و محتاج کسی نمیشی

بخصوص. اگه دفتر یا کلینیک مال خودت باشه

چندسالگی درست تموم شد؟ 

ازمون های استخدامی هم آموزش و پرورش پذیرش داره رشته مشاوره رو...دادگاهم فقط یک نفرو پذیرش میکنه...‌ ...

نگیره خب ، یکی دو ماه یه جایی اجاره کن ببین چه جور میشه از هیچی که بهتره

یا میتونی اول تو اینستا فعالیت کنی بعد دفتر بزنی 

مشاوره چی خوندی؟ 

ببین عزیزم به طور کلی رشته روانشناسی خیلی ایده آل تر هستش

و بازار کاراش خیلی بیشتره توی ادارات آموزش و پرورش ،بهزیستی ،مراکز مشاوره و...

و بهترین دانشگاه ها براش یکی علوم توانبخشی یکی خوارزمی یکی شهید بهشتی 

ببین عزیزم به طور کلی رشته روانشناسی خیلی ایده آل تر هستش و بازار کاراش خیلی بیشتره توی ادارات آموز ...

و خب اینم بگم برای هر کدوم مجزا باید ازمون استخدامی شرکت کنی

ولی اگه نظر منو بخوای برو بیشتر سمت فرهنگیان

ببین عزیزم به طور کلی رشته روانشناسی خیلی ایده آل تر هستش و بازار کاراش خیلی بیشتره توی ادارات آموز ...

آخه میدونی مشاوره بیشتر زمینه گفت و گو داره ولی روانشناسی مثل یه پزشک باید ب فکر آسیب شناسی و درمان اختلال ها باشی 

ولی خب سختی بیشتر داره از نظر مجوز برای کلینیک زدن و کارش و..... 

واقعا موندم کدوم و  انتخاب کنم

اگه تجربه داری ممنون میشم بین اینا کمکم کنی کدوم و انتخاب کنم؟؟؟؟ 

خیلی سخته برام

میخوام چیزی باشه بعدا پشیمون نشم.... 🥲

و خب اینم بگم برای هر کدوم مجزا باید ازمون استخدامی شرکت کنی ولی اگه نظر منو بخوای برو بیشتر سمت فر ...

آخه از فرهنگیان خوشم نمیاد 

از بچگی. به این علاقه داشتم به بقیه بخصوص نوجوون ها کمک کنم تا از آسیب ها رها شن

همیشه خودمو توی ی کلینیک تصور می کردم و این شد رویای من..... 

بخاطر همونم هرجور شده باید یکی از این دو رو بخونم...... مشاوره یا روانشناسی......