2777
2789
عنوان

دختری که با نامزدش مشکل داشت

287 بازدید | 14 پست

چند روز پیش اینجا خوندم یه دختری ۱۶ ساله تاپیک زده که با نامزدم مشکل دارم روی تاریخ عروسی..حتی اسکرین پیاماشو گذاشته بود که نامزدش میگه دخالت نکن تو نظر بزرگترا زودتر عروسی بگیریم..دختره میگفت خونه داری بلد نیستم..الان توی اخبار اینستا یه خبری خوندم دقیقا با همین جریان .که پسره نامزد ۱۶سالشو کشت.سر تاریخ عروسی.چون دختره میخواست یسال دیگه عروسی بگیره..بچه ها این همونیه که تاپیک زده بود؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واحححح خدا مرگم نده چ چیزاااا😐😐

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

منم تاپیکشو اون روز دیدم گفت ۱۵ سالمه نمی‌دونم چند وقت دیگه انگار ۱۶ سالش میشد یعنی الان این همونه که تاپیک زده؟

دیدی بعضی آدما خیلی میخندن خیلی میخندنا بعد یچیزی میگی یهو میرن تو فکر.. سر به سر این آدما نزارین.. چون این ادما نابود شدن!:))            با افتخار طرفدار 7 تا فرشتم:)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8532445/نامزدم-گیر-داده-زودتر-عروسی-کنیم-اسکرین

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

زنده اس اسی نگران نباش

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
منم تاپیکشو اون روز دیدم گفت ۱۵ سالمه نمی‌دونم چند وقت دیگه انگار ۱۶ سالش میشد یعنی الان این همونه ک ...

خبری که اومده با تاپیکی که دیدیم مو نمیزنه.کامل همون جریانه.نمیدونم والا ولی فکر کنم خودشه نود درصد