2777
2789
عنوان

خانومایی ک گل کامپکت دارن

764 بازدید | 29 پست

سلام نوک برگای گلم خشک و قهوه ای شده تقریبا دو سه ماهه کم بود الان بیشتر شده😢 ده روز یه بار آب لوله کشی میدم میذارم آب اضافه اش بره بعد میذارم روی جاگلدانی.فاصله اش تا پنجره دو یا سه متر پرده رو هم کنار میزنم

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ممکنه کمبود رطوبت داشته باشه  واینکه اب لوله کشی رو. باید ۲۴ساعت بزاری یه گوشه بعد. ۲۴ساعت ...

واقعا فروشنده فقط گفت ده روز یه بار آب لوله کشی بده.شمالم رطوبت هست 

خب ممکنه کمبود رطوبت داشته باشه  واینکه اب لوله کشی رو. باید ۲۴ساعت بزاری یه گوشه بعد. ۲۴ساعت ...

الان چیکار کنم برپاشد نوکشونو بزنم یا کامل جدا کنمشون

خب پس از رطوبت نیس چون شمالی ابجی . خوش به حالت شمالی من اینقد شمال دوست دارم مخصوصا رشت. کجای شمالی ابجی؟ 

اره اب لوله کشی رو بلافاصله به گلا نباید بدی ۲۴ساعت باید بزاری یه گوشه بعد بدی . من عاشق گل وگیاهم . 

واقعا فروشنده فقط گفت ده روز یه بار آب لوله کشی بده.شمالم رطوبت هست  الان چیکار کنم برپاشد نوک ...

گلفروشیا خیلی از شرایط نگهداری گلا رو نمیگن . 

اگه میتونی ومیشه یکم از جاهای خشک شده اش رو بکن .یکی دو برگش رو ببین بیشتر میشه خشکی نوکش یا نه؟ 

گلفروشیا خیلی از شرایط نگهداری گلا رو نمیگن .  اگه میتونی ومیشه یکم از جاهای خشک شده اش رو بکن ...

کامل نکندم نو شو باقی چی زدم برگشت الان کامل بکنم.

کود لازمه بدم چی بدم بهش مهربون

کامل نکندم نو شو باقی چی زدم برگشت الان کامل بکنم. کود لازمه بدم چی بدم بهش مهربون

خب همون کامل نکن یکی دوتا از برگاش  رو نوکش که خشک. شده با قیچی بچین بعد یه مدت ببین زیاد شده مقدار هشکی همون برگ یانه؟ 

چه مدته خریدی گلت رو؟

خب همون کامل نکن یکی دوتا از برگاش  رو نوکش که خشک. شده با قیچی بچین بعد یه مدت ببین زیاد شده م ...

تقریبا برج ۷پارسال 

نوکشو زدم بازم برگای جدید خشک شدن اونا بی ک توک شوند زد من خشک شدن.بدم ببره گل خونه شوهرم ترمیم میکنن برام

عه استان مازندران ؟!  واقعا خوش به حالت ابجی جون . عاشق شمالم .

عزیزم ان شاءالله ک قسمتت بشه من خودم عاشق گیلان ورشت هستم ببخشید گوشیم بعضی چیزا رو خود ب خود اصلاح میکنه نمیشه بخونی