2777
2789
عنوان

مدرسه فرهنگ کرج

3448 بازدید | 23 پست

مامانهای کرجی 

لطفا اگه تجربه ای از بردن گل پسرهاتون به این مدرسه دارید بگید خوب بود یا بد؟

و ممنون میشم اگه ی  مدرسه پسرونه ی خوب  تو مقطع ابتدایی میشناسید معرفی کنید و بگید چرا به نظرتون خوب بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم فرهنگ میره از کلاس اول فرهنگ بوده

چه خوب 

میخوام بدونم واقعا اونطور که دیگران میگن این مدرسه سختگیر هست؟

و ایا کلاس اولش رو پسرتون تو دوران کرونا به صورت آنلاین گذروندن یا قبل از کرونا بکده؟

الان پسرم کلاس چهارم هست بستگی به پسرتون داره ماکه سختگیری ندیدیم توی هر ماه دوبار ازمون از دروس تدر ...

ممنون از راهنمایی تون 

پس بچه هه میتونن با وجود تکالیف مدرسه کارهای تفریحی دیگه مثل کلاس زبان و ورزش برن؟

نه یه خانم دکتر هستش دکترای روانشناسی دارن  اگه برای کلاس اول میخواین مهلت ثبت نام تموم شده&nbs ...

بله میدونم 

منتها الان تا سه روز فرصت دارم برای واریز نیمی از شهریه. دو دل هستم برای ثبت نام قطعی