2777
2789
عنوان

داروی باروری و درد زیر دل

244 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من این ماه 10 تا دونه لتروزول از 5 تا 9 پری خوردم بعلاوه یدونه امپول hmg که همون روز نهم زدم 

از روز 13 ک سونو دادم گفتش که یدونه فولی 19 دارم 

درد مختصری هم داشتم 

این درد رفته رفته بیشتر شد 

الان چندروزه بهتر شده ولی ببخشید موقع راب.طه درد دارم یا اگر کار سنگین کنم یا زیاد سرپا بمونم درد میاد سراغم کاهی تیرکشنده گاهیم مداوم 

حالا همش میترسم نکنه کیست تشکیل شده باشه 

اگه تجربه ای دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین 

التماس دعا که منم زودی مامان بشم 😍

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از تاریخ آزادسازیت گذشته باشه و بازهم درد داری شاید تبدیل به کیست شده باشه.باید سونو بدی تا مشخص بشه عزیزم.ایشالا ایندفعه خبرای خوشی بشنوی❤

👨‍👩‍👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖

عزیزم من احتمال میدم باردار باشی. یادت باشه مثبت شد خبرم کنی.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
احتمالا کیست شده وازادنشده 

وای نه 😔

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
اگه از تاریخ آزادسازیت گذشته باشه و بازهم درد داری شاید تبدیل به کیست شده باشه.باید سونو بدی تا مشخص ...

اره الان دیگه 24 پریودیم 

دردم انگار میره میاد نمیدونم چه مدلیه 

12 ام موعدمه

عزیزم من احتمال میدم باردار باشی. یادت باشه مثبت شد خبرم کنی.

وای خدا از زبونت بشنوه که چقد منتظرم ... من باراداری اولم راحت بود و ماه دوم اقدام بدون دارو گرفت ولی متاسفانه ماه چهارم سقط شد...

الان حدود 8 ماهه که میگذره 5 ماهه اقدامم هنوز نشده 

دفعه اولی هم ک دارو گرفتم یدونه کیست اوردم حالا ترسم از همونه

اگه خدا بهم نی نی داده باشه حتمن خبرت میکنم 😍

منم همین بودکم کم خوب شد 

پس خداروشکر مشکل کیست و اینا نبود برا شما درسته ؟ 

متفورمین هم بخور باعث میشه کیست نگیری 

من توی 5 ماه اقدامم دومین ماهیه که دارم دارو میگیرم 

دفه اول فقط 5تا لتروزول بدون امپول 

دفه دوم که این سری باشه 10تا با یدونه امپول 

دکترم پله پله درمان میکنه 

اگه این ماه هم باردار نباشم احتمالا متفورمین بده 

متفورمین همراه با لتروزل بایدبخوری که کیست نیاره لتروزل

نمیدونستم اینو... ولی اره ماه اولی که لتروزول خالی خوردم یدونه کیست سه سانتی اوردم که بخاطرش مجبور شدم یک ماه قرص جلوگیری بخورم تا از بین بره ، درحالیکه من هیچوقت سابقه کیست نداشتم

حالا این سری ک رفتم پیشش بهش میگم بنویسه 

حقیقتش این ماه اصلا باورم نمیشه که باردار باشم