2777
2789
ماه بانو خب طول بکشه. به جاش یه چیز درست و حسابیه
من مترجمى خوندم استادام میگفتن متد کانون درسته

هیچ خبر هنوز نرفتم آزمایش دوس جون
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
آخه 4 سال ؟؟؟؟؟؟ میخوام 1 یا 1.5 ساله تموم بشه

چرا نمیری آزمایش بدی ؟ حداقل یه بیبی دیگه بزار
کوکی نظرت راجب سفیر یا کیش چیه ؟
به هر آنچه بیندیشی بر اساس تحلیل به آن خواهی رسید.
..اسکاول شین..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاده کلافه میشم به تهش نگاه کنم
قاتی میکنم بخواد طول بکشه
از این آدما هستم که باید هر چه سریعتر یه چیزیو تموم کنم
..اسکاول شین..
اى بابا چرا عجله دارى خب ؟
زبان خوندن چیزى نیست که بشه سر و تهش رو هم آورد
من خودمم میخوام برم کانون
راستش در مورد اونها اطلاعات ندارم ولى از استادام که پرسیدم قریب به اتفاق همه گفتن کانون
گفتن استادهاش هم عالین

میرم حالا اصلا ذوق ندارم آخه
میگم اشتباه شده یعنى یه جورایى مطمئنم اشتباه شده
لک بینیم قط شد
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
ماه بانو به تهش نگاه نکن به کیفیتش نگاه کن
به دامنه ى گسترده ترش
من دوستم ٤ سال کانون خونده واقعاااااا زبانش در حد عالیه
نمیدونم... الان سفیر هم زنگ زدم.... برای بهمن گفتم فشرده...
کیش هم زنگ میزنم ببینم چی میشه
کانون بهار ثبت نام داره
..اسکاول شین..
چرا میشه
پرى نشدم دیگه

بازم فکراتو بکن مشورت بکن دوستم چون مهمه
امیدوارم موفق باشى عزیزم
چشم