2777
2789
عنوان

بارداری با سرنگ

2258 بازدید | 89 پست

سلام دوستای گلم.من یه مشگل بزرگ دارمو اونم اینه که شوهرم راضی به بچه دار شدن نمیشه.میگه اول به هدفام برسم بعد که اون موقع خیلی دیره و متاسفانه اینو درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تنها میخوای چیکار! اونا که شوهراشون اصرار به بچه داشتم باز توش موندن اون وقت تو میخوای سرخود بچه دار شی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

مگه تو کاسه میریزه که با سرنگ بکشی؟

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر
حالا میخوام با سرنگ خودم ا س پ ر م همسرمو تزریق کنم.تاحالا کسی اینکارو کرده؟میشع لطفا راهنماییم کنین ...

حالا با سر تو طویله نمیره میخوای با….ون تو طویله اش کنی؟😂😂😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵