2777
2789
عنوان

وای چقد دوران بارداری بهتر بود 😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 75 پست
شیر خودتو میخوره؟ اگر آره، لبنیات (به ویژه شیر، خامه، بستنی) و آجیل نخور، آب هویج نخور، آروغ ...

ع من همه اینارو میخوردم ک دوسه روزم ی عالمه اب هویج بستنی خوردم

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ریفلاکسم داره اس امپرازولم میخوره والا فرقی نمیکنه ولی گریه ممتد شبا بعد تاریکی هوا چندساعت همون ...

نمیدونم والا غذا شروع کردی ؟ من از ۴ ماهگی که دکترش گفت غذا دادم خیلی بهتر شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه میگه خوب شیر میخوره فعلا شروع نکن،دلم میخواد خودمو بزنم که کولیکش تموم نشده

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
دوس ندارم زیاد دارو بدم الان هم واس زردیش میخوره هم کولیک

عریزم دقت کن ببین دقیقا چه وقتی کولیکش شروع میشه نیم‌ساعت قبلش پدی لاکت رو بهش بده..۵ قطره آب روی آتیشه..خدا خیر بده یکی از دوستام بهم گفت پسرم کولیکش آروم‌شد ولی الان رفلاکس داره بچم ..هی سرفه میکنه

از ۴ ماهگی مگ غذا میدن

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

لبنیات و چیزای نفاخ و تخم مرغ غذای دریایی مثل میگو و غذاهای تند و پر ادويه اذیتش میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عریزم دقت کن ببین دقیقا چه وقتی کولیکش شروع میشه نیم‌ساعت قبلش پدی لاکت رو بهش بده..۵ قطره آب روی آت ...

شاید ازین قطره هه بوده ک میگی؟

نمیدونم والا قطعا دکترش یه چیزی میدونه ولی پسر من بل اینکه شیر خوب میخورد دکتر گفت شروع کن منم دادم 

وای وای دختر من میخاد شیر بخوره بعد هی زور میزنه سینه از دهنش در میاد جیغ میزنه هم شیر میخاد هم نمیتونه بخوره

از ۴ ماهگی مگ غذا میدن

بله اگر رفلاکس داشته باشه دکتر شروع میکنه براش 

نمیدونم والا قطعا دکترش یه چیزی میدونه ولی پسر من بل اینکه شیر خوب میخورد دکتر گفت شروع کن منم دادم& ...

حالا میبرم این هفته پیش یکی دیگه،مال شما بخاطر ریفلاکسش هی دوست داشت بغل باشه؟

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!

عزیزم ☺️ پس شاید برای همین دل درد نی نی بیشتر شده

آب هویج خیلی اصطلاحا سنگین و دیرهضمه، بستنی هم دکتر به من گفت تا ۴ ماه اصلا نخور. ماست و دوغ و .. اشکالی نداره البته