2777
2789
عنوان

وای چقد دوران بارداری بهتر بود 😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 75 پست
وااای من ک تازه اول راهم از این حالت تهوع و بی حالی خسته شدم هی میگم کی بدنیا میاد راحت بشم؟

عزیزم از وقتی حامله شدی تا اخر عمرت دیگ راحتی نداری راحتی تموم شد

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بزار راه بیوفته اونوقت هم میگی وای کوچیک بود چقد راحت بود حالا اولاشه حسرت یه خونه تمیز یه ساع ...

دقیقا 🤣

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
ول کن اینجا همیشه مادران نمونه در صحنه حاضرن

وای دقیقاااا تا میگی ام نمیدونی خستگی ینی چی میگن من چهارتاشو دارم

میشه یه توضیحی بدی ک چیه و چی میشابچه

کولیک در اصل نفخه و دل درد بچه مخصوصا شبا یه ساعت خاصی گریه میکنه آروم نمیشه ۳ یا ۴ ساعت حدودا دکتر دارو میده مادر هم نباید چیزای نفاخ و تند و پر ادویه بخوره چون معده بچه ضعیفه اذیت میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای خدا ته دلمو خالی نکن.🤕

بچه ینی این دیگ تا اخر عمرت استرسشو داری 

شیر خودتو میخوره؟

اگر آره، لبنیات (به ویژه شیر، خامه، بستنی) و آجیل نخور، آب هویج نخور،

آروغشو حتما بگیر، گاهی به روی شکم بخوابونش

غذاهای نفخ آور هم نخور، 

نگران نباش، به زودی خوب میشه

پسر من ۳ ماه و نیم خوب شد دکتر میگفت نهایت تا ۴ ماهگی بعدش اگر گریه کرد رفلاکسه که چهار ماهگی گریه م ...

این ریفلاکسم داره اس امپرازولم میخوره والا فرقی نمیکنه ولی گریه ممتد شبا بعد تاریکی هوا چندساعت همون کولیکه ریفلاکس فقط شب نیس

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
کولیک در اصل نفخه و دل درد بچه مخصوصا شبا یه ساعت خاصی گریه میکنه آروم نمیشه ۳ یا ۴ ساعت حدودا دکتر ...

ن این شبا ب اون صورت گریه نمیکنه بیشتر روزا

دوس ندارم زیاد دارو بدم الان هم واس زردیش میخوره هم کولیک

دارو کولیک چیز خاصی نیست گریپ میکسچر که آب آب نباته دایمیتیکون هم عرق نعنا اینا اغلب گیاهی 

برای زردی هم اون قطره که میدی شیر خشت و ترنجبینه داخلش کاملا گیاهی منتها سبک و مناسب معده نوزاده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲