2777
2789
عنوان

وای چقد دوران بارداری بهتر بود 😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 75 پست
حالا میبرم این هفته پیش یکی دیگه،مال شما بخاطر ریفلاکسش هی دوست داشت بغل باشه؟

اینجوری بود ولی دلیلش رفلاکس نبود اضطراب جدایی داره من بل مشاور حرف زدم و یه سری کار هارو کردم تا ۱۸ ماهگی خیلی بهتر شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای دختر من میخاد شیر بخوره بعد هی زور میزنه سینه از دهنش در میاد جیغ میزنه هم شیر میخاد هم نمیت ...

میدونم دقیقا همونجورین این ناراحتی های گوارشی لعنتی بچه گرسنش ولی نمیتونه بخوره

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
اینجوری بود ولی دلیلش رفلاکس نبود اضطراب جدایی داره من بل مشاور حرف زدم و یه سری کار هارو کردم تا ۱۸ ...

اخه به نظرت تو سن بچه منم اضطراب جدایی ممکنه باشه؟

اخه به نظرت تو سن بچه منم اضطراب جدایی ممکنه باشه؟

اره دیگه اصلا از حدود ۴ ماه اینا شروع میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره یکم غریبی میکنه جدیدا ولی کلا این دوست داره بغل باشه نه فقط بغل مامانش

اره دیگه فقط میگه مامانم بازی هایی مثل دالی موشک و اینا اضطراب رو کم میکنه باهاش زیاد از این بازی کن از چهار ماهگی دیگه متوجه میشن شما ثابت نیستی و ممکنه نباشی اضطراب میگیرن کاملا طبیعیه اکثر بچه ها دارن مال بعضی شدید تر بعضی خفیف تر فقط نذاری یهو جایی بری وقتی خوابه که شدید میشه 

عزیزم برادر زاده منم کولیک داشت دکترش میگفت هرموقع بی قراری کرد برعکس بگیریدش رو ساعد دستتون و راه ببرید

یعنی صورتش به سمت زمین باشه، یکمم زاویه وستتو به بالا بگیر رفلاکس نکنه. ما اینکارو میکردیم بچه دیگه جیغ نمیکشید

امتحان کن ببین چطوره

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
اره دیگه فقط میگه مامانم بازی هایی مثل دالی موشک و اینا اضطراب رو کم میکنه باهاش زیاد از این بازی کن ...

نه بابا من هیچ جا رو ندارم برم😅فکد کنم منظورمو متوجه نشدی میگم این کلا رو زمین نمیمونه براش ادمی که بغل میکنه مهم نیس حالا مامانش یا غریبه.

نه بابا من هیچ جا رو ندارم برم😅فکد کنم منظورمو متوجه نشدی میگم این کلا رو زمین نمیمونه براش ادمی که ...

اون پس ممکنه به خاطر رفلاکس باشه چون بغلش میکنی سرش بالا میمونه اسید معده نمیاد تو گلو اذیتش کنه دوست داره بغل باشه تشک آنتی رفلاکس میخوابونیش؟ 

اون پس ممکنه به خاطر رفلاکس باشه چون بغلش میکنی سرش بالا میمونه اسید معده نمیاد تو گلو اذیتش کنه دوس ...

منم میگم بخاطر کولیک یا ریفلاکسشه احتمالا.نه 

منم میگم بخاطر کولیک یا ریفلاکسشه احتمالا.نه 

اره دیگه روی سطح شیب دار بخوابونش