2777
2789
عنوان

وای چقد دوران بارداری بهتر بود 😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 75 پست

اره خیلی سخته 

دختر من تا ۵۰روزگی خیلی اذیت کرد 

بعدش خوب بود تا یک سال 

بعدش الان باز شلوغ شدههههههه 

خیلی شلوغهههه

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
همششش گریه میکنه اشکم و دراورد 😣

میفهمم داخل ننو تو ماشین یا با صدای سشوار و جارو برقی آروم میشن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه نخور تا ۳ ماه و نیم خوب میشه خودش فقط یکم باید تحمل کنی منم این روزا رو کشیدم

میشه یه توضیحی بدی ک چیه و چی میشابچه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
وقتی میدونین اعصاب بچه داری رو ندارین چرا بچه میارین اخه مگ بچه عروسکه 

باز یکی پیدا شد بگه چرا بچه اوردین خانوم عزیز خسته گی یه مگهجیگر گوشمو انداختم بیرون

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
ببرش زیر هود آروم میشه من تا دو ماه زیر هود زندگی میکردم

سشوار روشن میکنم همش

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
مال من ۴ ماه ونیمشه وبهترم نشده

پسر من ۳ ماه و نیم خوب شد دکتر میگفت نهایت تا ۴ ماهگی بعدش اگر گریه کرد رفلاکسه که چهار ماهگی گریه میکرد بردم دکتر گفت رفلاکسه اس امپرازول دادم آروم شد دیگه تا دارو میخور آروم بود یکسالگی هم رفلاکس خوب شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شکمشو ماساژ بده انواع قطره ها روهم امتحان کن ب بچه من قطره kidssiمیسازه 

دوس ندارم زیاد دارو بدم الان هم واس زردیش میخوره هم کولیک