2777
2789
عنوان

تک فرزندی

355 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من یه پسر ۱۹ ساله دارم فقط و خوب پشیمون شدم‌ که نذاشتم بجه دیگه ای گیرم بیاد 

البته با این شرایط همون بهتر هم که نیومد 

کسی هست که فقط یه بچه بزرگ مثل من داشته باشه 

راضی هستین یا نه؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی میخام ولی اطرافیان مگه میذارن 😐

بعدا پشیمون میشی بیار

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...

من یه دختر دو سال و سه ماه دارم. اصلا دوست ندارم دوباره بچه داربشم. چون همین یدونه اندازه پنج تا بچه زحمت داشته و داره. شوهرمم اصلا کمکم نکرده. ولی خب میترسم بعدا پشیمون بشم 

منم یکی میخام ولی اطرافیان مگه میذارن 😐

منم بچم کوچکتر بود میگفتم فقط یکی ولی الان بعضی وقتا پشیمون میشم 

بعد که شرایط کشور رو میبینم میگم بهتر که فقط یدونه دارم 

پیش خودم میگم خدا کنه ناخواسته باردار شم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

من یه دختر هشت ساله دارم،دوست دارم هرگز بچه دار نشم 

ولی جدیدا همش میترسم بچه ام در آینده بی کس باشه،

فعلا که نه روحی نه جسمی توان ندارم،

اگر بخوام بیارم باید قبلش برم پیش روانشناس چون اصلا توان روانیش رو ندارم.

من خواهرم دوتا بچه داره که هرکدوم به نوبه خودشون تک فرزندن فاصله سنیشون ده ساله

اصلا راضی نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من خودم تک فرزندم اصلا راضی نیستم

پسر من خییییلی راضیه

من یکی دارم دیگه شرایطم اجازه نمیده عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊