2777
2789

من ۳۶ هفته و ۶ رو سزارین شدم بچم ۲۲۷۰ بود بین حدودا ۳ تا ۵ روز طول کشید تا شیرم بیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

روزی که دنیا اومد 2400 بود سزارین ربطی به کم بودن وزن بچه نداره موقعیت بچه مهمه اگه بریج باشع سز میکنن اره عزیز بعصی ها خیلی دیر شیر میاد بعصی ها نهایت به روزه من یه روز کامل شیر نداشتم 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک چی دادید؟ الان شیرتون خوبه؟

شیر خشک نان ۱ آره خوبه بچم ار وقتی شیر خودم اومد تا الان که ۱۹ ماهشه دیگه لب به شیرخشک نزد😄

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
روزی که دنیا اومد 2400 بود سزارین ربطی به کم بودن وزن بچه نداره موقعیت بچه مهمه اگه بریج باشع سز میک ...

دکترم گفته سزارینم.بعضی ها قبلش شیر میوفته من که هنوز خبری نیست

ماشا... خدا نگهش داره.اذیت نمیشی اینجوری؟هنوز نگرفتید؟

اذیت که چرا میشم ولی چاره چیه اصلا از شیرخشک خوشش نمیاد هر مارکی امتحان کردم

نه هنوز میگن زوده ولی خب کم کم دارم کم میکنم شیرش رو زیاد نمیدم فقط زمان خوابیدن میدم تا بخوابه

اذیت که چرا میشم ولی چاره چیه اصلا از شیرخشک خوشش نمیاد هر مارکی امتحان کردم نه هنوز میگن زوده ولی ...

اخه میگن تو گرما خوب نیست از شیر گرفتن.برای شما میوفته تو گرما 

اخه میگن تو گرما خوب نیست از شیر گرفتن.برای شما میوفته تو گرما 

میدونم در اصل فرایند رو از یکسالگی شروع کردم هی کم تر میدم تا بگیرمش از شیر میگن اگر آب و مایعات بدین بیشتر مشکلی نیست

اهان .منم شنیده بودم.ولی خوب دلیلش رو نمیدونستم.

به خاطر اینکه بچه عطش میگیره میگن خوب نیست