2777
2789
عنوان

تواستایل دانشگاه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کسایی که استایل کردن بلد نیستن بهترین گزینه ها اجزای ساده و مینیمال هستن چه از نظر رنگ چه طرح و مدل

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

شال سخته ولی روسری می‌تونی بپوشی راحت ترم هست ، اگه به هم ریخت می‌تونی سریع درستش کنی

من روسریای تک رنگ و بدون طرح می‌پوشیدم و همرنگ با مانتوم 

معمولا رنگای تیره یا نود می‌پوشیدم که زیاد تو چشم نباشه 

مشکی ، سورمه ای ، سبز صدری،  کرم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

کوله هم خوشگله

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

بچه ها کوله من مناسب دانگشاه هست یا ن

ی کیف دوشی هایی ترند شدن امسال من از اونا خریدم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

من استایل خودمو بهت بگم

چون چادر میپوشم همیشه تقریبا کفش مشکی میپوشم خیلی قشنگه

برای استایل چادری سر آستین‌های مانتو که میاد بیرون بسیااار مهمه و جذاب.

حتما مانتویی انتخاب کن که سر آستیناش یکم کار شده باشه یا خوش دوخت باشه

من دانشگاه مقنعه سر میکردم ولی اگه روسری میپوشی دیگه دست خودته طرح‌های ساده و ترجیحا یک رنگ یا نهایت دو رنگ بپوش با مانتوت ست کن

کیف هم از اینا که یه بند داره رو شونه‌ام مینداختم خیلی خوشگل بود چرمی بود و هنوزم نو و سالمه.

دیگه همینا یادم میاد ولی چادرتم سر آستیناش خیلی مهمه. الان مدل مخمل هم مده خیلی خوشگله

من همیشه استایل تو دانشگاه خیلی خوب بود اکثر دخترا از چادرم خوششون میومد. همسرمم همینطور😍