2777
2789
عنوان

پسره خودشو و دختره رو کشت 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 152 پست
حتما دیگه راهی نمونده بود  همسایشون میگه که بعد از چهارسال بهم رسیدن بعد اینطور زدن زرش

نخیر عزیزم....ب هیچ‌وجه قابل توجیه نیست....

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی😔 حالا اتیششون تند بوده اگه بهم میرسیدن نهایت یکسال باهم زندگی میکردن

نه عزیزم همیشم اینطور نیست.همسر منم هم از خونه رفت  و هرکاری کرد نذاشتن اخر دست ب خودکشی کرد تا راضی شدن‌الان۱۰ سال میگذره و دوتا بچه داریم و عشقمون پخته تر شده و خداروشکر همچنان واسه هم نهایت عشق و احترامو قائلیم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
پدر مادرشون اگه به فکر بودن نمیزاشتن کار به اینجا بکشه  بابا نهایت ازدواج میکردن به جدایی می‌ر ...

نمیشه قضاوت کرد 

مشخصه هردو عاقل نبودن وگرنه اقا پسر باید میرفت دنبال شغل جدید 

سنی ک نداشتن دو سال ۳سال صبر میکردن بعد ازدواج میکردن

#‍ مغز های کوچک زنگ زده

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤