2777
2789

😔مهپکودک هم مطمئن نیستش

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

واقعا خیلی سخته ببینید هیچکدوم از همکاراتون پرستار گرفتن ک مطمئن باشه بهتون معرفی کنن

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستار که اصلا مطمعن نیست

اگه پرستار میگیری دوربینم وصل کن

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

پرستار ولی قبلش تحقیق کن منم هم شرایطتتم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مهد کودکای خیلی خوب و خصوصی که مطمئنن، دوربینم دارن 

یا اینکه پرستار بگیر، دوربینم بزن تو خونه.‌.

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
هیجا اگ میتونی با خدتت ببرش  یا یه پرستار سن بالا بگیر از بهزیستی در موردشم پرس و جو کن

چه سخت🤕 آخه به پرستاراهم نمیشه اعتماد کرد

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

یاد فیلم تابستان داغ افتادم😢

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

الآن مهد کودکا دوربین دارن... با کلی بچه و مربی کسی نمیتونه دست از پا خطا کنه..‌ اگه به خاطر مریضی و این چیزا میگی که بحثش جداست...

پرستارم بگیری باید دوربین بذاری تو خونه ، وگرنه تک و تنها تو خونه اصلاااااا نمیشه اعتماد کرد...

🖤

الآن مهد کودکا دوربین دارن... با کلی بچه و مربی کسی نمیتونه دست از پا خطا کنه..‌ اگه به خاطر مریضی و ...

واقعا ینی میشه به مهدکودک اعتماد کرد؟؟میگن به بچه انقدر شیر خشک میدن که مدفوعش سفید رنگ میشه یا پوشکشو وقتی ک مادرش میخواد بیاد عوض میکنن!!😔اینارو میشنوم خیلی دو دل میشم که شاغل شم