2777
2789
عنوان

پاگرفتن نوزاد کسی میتونه کمک کنه؟؟

173 بازدید | 11 پست

سلام خانومابچم۴ماه و۲روزشه گردن میگیره پاهاشوروزمین میزارم سفت میکنه ولی روکمرش نمیتونه وایسته نمیتونه خودشوآزادنگه داره قشنگ صاف نمی ایسته وقتی دراز کشیده هس قشنگ پاهاشوب شکم آدم فشارمیده کمرشواز زمین بلند میکنه یکی دوروزغلت میزد ک بازالان فراموش کرده یه چیزی ک نزدیکش میاری بادستاش سعی میکنه بگیره میگیره ومیبره سمت دهانش مشکلم اینه ک میگن چرا قشنگ خودشونگه نمیداره آیامشکلی داره؟

بچه کسی اینجوری بوده؟

۴روزپیش پیش متخصص رفتم گف همه چیزش خوبه مادرشوهرم میگه ن چراهم سناش قشنگ وایمیستن خودشونونگه میدارن ولی این ن نگرانم کرده باز ب فوق تخصص نوبت گرفتم توروخدا کسی میدونه راهنمایی کنه دق کردم😔😔

بچم پنج ماهشه نمیتنه رو داستاش وایسته. البته ضعیفه هنوز. فقط غلط میزنه کمی گردنشو بالا نگه میداره بعد میزاره

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این توقعاتی که تو داری واسه بچه ۴ سالست نه ۴ ماهه

خب ی بچه دیگ ۱۰روز ازین بزرگتره قشنگ وایمیسته وقتی توبغل میگیری خودشوقشنگ نگه میداره ولی بچه من ن ....

حساس نباش 

وقتی دکتر چیزی نیست همه چیزش خوبه جای نگرانی دیگه نیست، بعدشم چند ماه دیگه بچت نشستن و راه رفتن یاد میگیره و حرف زدن رو مادرشوهرت باید بچه تو با بقیه مقایسه کنه؟ بگه اون زودتر نشستن یاد گرفت اون زودتر حرف زد و...

وقتی هیچ مشکلی نیست نذار دیگران بچه اتو با بقیه هم سن و سال هاش مقایسه کنن و خودتم هیچ وقت بچه اتو با بقیه هم سن و سال هاش مقایسه نکن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

اطرافیان هرکی میبینه میگ این چرااینطوریه چرا شله میگن توروپاش نگرفتی بخاطرهمون نمیتونه روپا بگیره درحالی ک پاهاشودرحد۴.۵ثانیه راست میکنه پس خم میشه

حساس نباش  وقتی دکتر چیزی نیست همه چیزش خوبه جای نگرانی دیگه نیست، بعدشم چند ماه دیگه بچت نشست ...

اره دکترم همینو گف ولی از بس میگن منم میگم نکنه واقعا مشکلیه

اره دکترم همینو گف ولی از بس میگن منم میگم نکنه واقعا مشکلیه

اصلا نگران نباش.

و اجازه نده با حرف های دیگران اعصابت خورد بشه 

و لازم بود حتما جوابشون بده

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
حساس نباش  وقتی دکتر چیزی نیست همه چیزش خوبه جای نگرانی دیگه نیست، بعدشم چند ماه دیگه بچت نشست ...

مادرشوهرم میگه مااتقدبچه داشتیم تاحالاندیدم بچه تواین سن نتونه خودشوبگیره بایدروکمرش کم وایسته خودشونگه داره میگ الان۴تموم کرده وارد۵شده باید قشنگ سرحال وسفت باشه ب شل

مادرشوهرم میگه مااتقدبچه داشتیم تاحالاندیدم بچه تواین سن نتونه خودشوبگیره بایدروکمرش کم وایسته خودشو ...

شما هم در جواب بگو دکتر گفته همه چیزش نرمال هست و هیچ مشکلی نداره و اینکه لزومی نداره بچمو با بچه های دیگه مقایسه کنید 

الحمدلله سالم و تندرسته