2777
2789
منم دخترم 4 ساله دارم مشهدم شما دخترتونو کجا میبرین چه کلاسایی؟ 

من کودک و آینده بردم دردونه ها باغ 

شبنم و...

کیدزکلاب میخواستم ببرم بدون من نمیمونه🥴

میخوام ببرمش انشاالله دوساعت کودک و آینده تا وابستگی کمتر شه ببرمش کیدز کلاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبان حتما بره یه  کلاس ورزشی + یه کلاس موسیقی + یه کلاس واسه یاد گرفتن یه حرفه مثل نجاری و کار با چوب یا کامپیوتر یا ....

دختر و پسرم نداره

بیا خوب باشیم:)                                                              
زبان حتما بره یه  کلاس ورزشی + یه کلاس موسیقی + یه کلاس واسه یاد گرفتن یه حرفه مثل نجاری و کار ...

ورزش که فعلا زوده فقط گاهی کارگاه میبرمش ولی زبان و موسیقی میخوام ببرمش و نقاشی 

من کودک و آینده بردم دردونه ها باغ  شبنم و... کیدزکلاب میخواستم ببرم بدون من نمیمونه🥴 میخوا ...

دختر منم 3 ماه کیدزکلاب رفت شد 4میلیون و نیم 😁😐این 3 ماه نمیبرم مهر شروع ترم جدیده میبرمش 

دختر منم 3 ماه کیدزکلاب رفت شد 4میلیون و نیم 😁😐این 3 ماه نمیبرم مهر شروع ترم جدیده میبرمش 

آره میدونم رفتم مصاحبه رو فقط مشکلم همین بود سه ماهست و من مطمعن نیستم دخترم بمونه و یک دلیل دیگم تعداد زیاد بچه ها بود تو هر کلاس

کجا میبری بگو منم ببرم  کجای مشهدی؟ من بلوار فروسی مهدی ام

سیدرضی هستم عزیزم

من کودک و آینده و دردونه ها میبرم کارگاهاشو

یک ترم بردم باغ شبنم که راهش دوره و هوا خوبه بجاش خودم میخوام دو روز در هفته ببرمش پارک

کلاس زبان هم موسسه گلستان می‌بردم ولی احتمالا هفته آینده ببرم کودک و آینده زبان و موسیقی ثبت نامش کنم اگه پشت سرهم باشه که کم کم تنها بزارمش کلاس

وگرنه موسیقی چهارراه مهدی و زبان موسسه گلستان بنویسمش

کجا میبری بگو منم ببرم  کجای مشهدی؟ من بلوار فروسی مهدی ام

الان رفتم تایپ یارانتو دیدم شماهم مث من بارداری که درسته؟😍 چقد خوب مث همیم دخترت هم مث دختر من چهارسالشه

خانه بازی کلوپ پاندا بنظرم از بقیه جاها بهتره 

الان رفتم تایپ یارانتو دیدم شماهم مث من بارداری که درسته؟😍 چقد خوب مث همیم دخترت هم مث دختر من چهار ...

اره باردارم😁ولی من هفته 6 ام 

چند ماه پیش یکی سقط کردم امید به خدا بمونه این وروجک برامون😍😁دلم میخواد دختر باشه باهم همبازی شن.. شما هفته چندی؟ 

چند شنبه چه ساعتی میبری کودک و اینده منم ببارم دخترمو؟ 

اره باردارم😁ولی من هفته 6 ام  چند ماه پیش یکی سقط کردم امید به خدا بمونه این وروجک برامون😍😁 ...

ای جونم خدانگهدارش باشه من ۲۰هفته ام و دختره،کلاس؟یا کارگاه؟

عزیزم خدا حفظش کنه چقدر عالییی تو کارگاه چکار میکنن؟  بازم فرقی نداره

کارگاه مادر و کودک بازی بچه ها بعد با مامانا و بعدش گل بازی و آخرم نیم ساعت با وسایل بازی میکنن