2777
2789
عه فک کردم یک بار مصرفه می‌ندازی دور  شمام واسه غذاش اول لعاب برنج دادی ؟ از وسط پنج ماهگی بد ...

نه  لعاب ندادم

با فرنی خیلی رقیق شروع کردم

اره ۵ماهو نیمه بود ولی ببین پسر من تا وقتی شیر میخورد وزنش عالی بود بعد۶ ماهگی اینا نمیدونم تحرکاش زیاد شد شیر من کم شد یا هرچی وزن گیریش اصلا خوب نبوده تا الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  لعاب ندادم با فرنی خیلی رقیق شروع کردم اره ۵ماهو نیمه بود ولی ببین پسر من تا وقتی شیر میخ ...

پسر منم وزنش یه مقدار کمتر از نمودار رشده ..خدا کنه با غذا رشدش خوب باشه 

منم میگم فرنی رقیق بدم آخه لعاب برنج مغذی نیس ک

عه شیرخشکم لازمه ؟ نمی‌دونستم 

اره خب میگن بچه ها شیر بریزی تو فرنی همین اول سنگینه براشون 

باید بجاش شیرخشک بریزی دستور و مقداراشو تو گوگل پیدا کن اونجوری درست کن شکر و قند هم نریز همین اول عادت نکنه شیرینی

چیزی به عنوان کلاس هوش ریاضی نداریم عزیزم کسی که موسس این کلاس بوده هم فراموش کرد از شما بپرسه که اس ...

تیکه هایی ک میندازی ب درد خودت میخوره عزیزم!‌

نمی ری یه وقت از بس‌ب‌بقیه متلک می ندازی

برو بابا

من خودم میدونم کلاس هوش ریاضیه و اسمش اینه و توش یسریا چیزای مختلف و خاص یاد می‌دن درضمن من خودم هزار جا خوندم و دیدم و سرج کردم تو نت‌.همه بهش این اسمو میگن و میذارن .پس الکی نظر نده. ب اطلاعات دوره ی قاجار تو میخندن ک سنگ تموم گذاشتیش🤣😌🤣🤣

اما واس‌استارتر یه خط توصیح می دادی ب جای اینکع بیای‌دانایی کنی و پنیک اتک بزنی 😑

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.
چیزی به عنوان کلاس هوش ریاضی نداریم عزیزم کسی که موسس این کلاس بوده هم فراموش کرد از شما بپرسه که اس ...

درضمن دیگه ریپ نزن واقعا ن وقت تن حوصلع ت رو دارم

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.
تیکه هایی ک میندازی ب درد خودت میخوره عزیزم!‌ نمی ری یه وقت از بس‌ب‌بقیه متلک می ندازی برو بابا م ...

استارتر پرسید براشون توضیح دادم نه تاپیک برای شماست نه مخاطب من شما بودی پس بی جهت تو بحثی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید.اگر مخاطب شما بودی کاملا درست ولی مخاطب شما نبودی ☺️

فسنجون بااااااید ترش باشه😋 با منم بحث نکنین😏
استارتر پرسید براشون توضیح دادم نه تاپیک برای شماست نه مخاطب من شما بودی پس بی جهت تو بحثی که به شما ...

این شما بودی ک بیجهت و بی خود با من بحث کردی !!! 

چی میشد برا اون بنده خدا اول توضیح می دادی ن بعد این ک من گفتم؟😊😉.

درضمن‌اگ یه مقدار فقط یه مقدار شعور و درک داشته باشی میتونی تشخیص بدی چی گفتم !😊

دیگه ریپ نزن حوصلتو ندارم با آدم هایی مث تو بحث کنم.

این شما بودی ک بیجهت و بی خود با من بحث کردی !!!  چی میشد برا اون بنده خدا اول توضیح می دادی ن ...

به شما مربوط نیست که من توضیح دادم یا نه یا به تو چه ☺️

فسنجون بااااااید ترش باشه😋 با منم بحث نکنین😏
به شما مربوط نیست که من توضیح دادم یا نه یا به تو چه ☺️

کامنت من ب تو چه، ؟ فضول😊😊😁😁