2777
2789
عنوان

بچه هاتون اگه ابریزش بینی داشته باشن شب بینیشون کیپ بشه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 75 پست
دو سه روز زمان میبره اکسپکتورانت نداده؟ به دختر من همیشه کتوتیفن و اکسپکتورانت میده اب رو اتیشه

اون دوروز که خواهر درحالت عادی هم که دارونمیخورد زمان میبرد تاخوب بشه..نه اونو نداده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوروز که خواهر درحالت عادی هم که دارونمیخورد زمان میبرد تاخوب بشه..نه اونو نداده

این بچه ها تا مادرا رو پیر نکنن خوب نمیشن 

دختر من یک هفتس اسهاله بی دلیل هرچی دکتر میبرم خوب نمیشه ازمایش هم داد سالمه دیگه حیرونم 

این بچه ها تا مادرا رو پیر نکنن خوب نمیشن  دختر من یک هفتس اسهاله بی دلیل هرچی دکتر میبرم خوب ...

اره بخدا..ای جان برای چی؟خب یه چی بده اسهالش بند بیاد داروگیاهی بگیر ..یا پودرسنجد بگیر بریز توماست بده بخوره

اره بخدا..ای جان برای چی؟خب یه چی بده اسهالش بند بیاد داروگیاهی بگیر ..یا پودرسنجد بگیر بریز توماست ...

عزیزم اگر میخورد که حرفی نبود ولی اب هم نمیخوره چه برسه به غذا 

امشب کته ماست درست کردم زد زیر بشقاب گریه کرد 

دیگه حیرون موندم فقط

ان شاالله بچه شما خوب بشه عزیزم واسه دخترم التماس دعا امشب دعاش کنید شاید خدا جواب شما رو داد و حالش خوب شد الان ۵ ماهه غذا نخورده ناگهانی غذا رو پس زده دکترا نمیفهمن چشه هرکس یه حرفی میزنه😔

عزیزم اگر میخورد که حرفی نبود ولی اب هم نمیخوره چه برسه به غذا  امشب کته ماست درست کردم زد زیر ...

ای وای عزیزم .انشالله که زود خوب بشه ..براش یه چیزی قربونی کنید مرغی مثلا یا اگه درتوانتونه گوسفند بکشین عقیقه ش کنید شاید چشم و نظرش کردن  بچه رو ..انشالله که خوب میشه..چند ماهشه؟

ای وای عزیزم .انشالله که زود خوب بشه ..براش یه چیزی قربونی کنید مرغی مثلا یا اگه درتوانتونه گوسفند ب ...

عزیزم اگر قربونی کنیم خوب میشه؟؟؟

اره خب سه نفر قران باز کردن هر سه میگن شدیدا چشم خورده از یک زن😔۱ سال و نیمشه بچم همه چی میخورد با اشتها اینقدر غذا دوست داشت تا خانواده ها متوجه شدن و افتاد سر زبونا😔

عزیزم اگر قربونی کنیم خوب میشه؟؟؟  اره خب سه نفر قران باز کردن هر سه میگن شدیدا چشم خورده از ی ...

اره عزیزم بلا ازبچه دور میشه ..اول یه مرغ رو دور سرش بچرخونین بعد بکشین بدین به یه نیازمند ..براش تخم مرغ هم بشکن اگه کسی بلده خیلی خوبه..و حتما حتما عقیقه کن بچتو و سعی کن دیگه از بچت پیش کسی تعریف نکنی ..انرژی بد بعضی آدما خیلی زیاده ..به خاطر همونه دیگه اینجوری شده هیچ کاری نکردی که رفعش کنی؟

ممنونم ازت مهربونم❤️الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده تو این شب عزیز🤲🏻📿

مرسی عزیزدلم ..همچنین به شما ..انشالله بچت خوب میشه ..بچت هیچیش نیست فقط چشمش کردن اگه رفعش کنی خوب میشه..همیشه هرجا میبری میبینی بعدش رفتاربچت عوض شد یا اذیت میکنه براش اسپند دود کن